Facebook Duvarda Sayfayı Begen Butonu?
-
selamun aleykum hocalar

Boyle paylasımlar nasıl yapılıyor
birde daha once forumdan bırı begendırme sayfası paylasmıstı sosyal medyalı bıseydı onu bıle veya ucretıyle bu ısı yapan varmı?
-
sponsorlu bunlar reklam gibi bişey
-
ücreti ile reklam verilen sayfalar onlar..o önceden sağda görünürdü şimdide haber akışında çıkmaya başladılar
-
onu ucretsız sayfalardada gordum ama altında sponsorlu yazmıyan sayfalarda var
-
pekı bunu ucretı ıle nasıl yaparız birde bildiginiz saglam sayfa begendır sıtesı olan varmı ucretlı olması farketmez
-
sayfanda bir paylaşım yaparken paylaş butonun yanında kimler görebilir var onun yanında Promote ingilizcesi türkçesini bilmiyorum ona tıklıyorsun o anki reklam miktarina göre ödeme yapıyorsun oluyor bitiyor
edit: yada paylaşmış olduğun bir gönderidede promote seceneği var
Gzx tarafından 16/Mar/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
gene olmadı

bizimki böyle oldu
-
o yıldızdan bahsetmiyoruz hocam, beğen - yorum yap falan yazıyor, yanında sponsorlu yazıyor, ona tıklayacaksın.
-
lazz bunu yazdı
selamun aleykum hocalar

birde daha once forumdan bırı begendırme sayfası paylasmıstı sosyal medyalı bıseydı onu bıle veya ucretıyle bu ısı yapan varmı?
benim istedigim su yukarıda sayfaı begen var onu nasıl cıkartabılırım gonderılerde sponsorlu olayını denedım 3 lıra gıttı ama olmadı gene
-
lazz bunu yazdılazz bunu yazdı
selamun aleykum hocalar

benim istedigim su yukarıda sayfaı begen var onu nasıl cıkartabılırım gonderılerde sponsorlu olayını denedım 3 lıra gıttı ama olmadı gene
zaten sen göremessin başkasının timeline'inda gözükür ama önce onaylanması gerekiyor
https://www.facebook.com/ads/manage/campaigns
adresinden takip edebilirsin kaç kişiye ulaştı kaç kişi beğendi vs gibi
-
gene konuyu up yaptım ama
hocam dedıgını bılıyorum fakat bu tam benım ıstedıgım mesela hemde ucretsız yapıyolar ama nasıl yapıldıgını bır turlu cozemedım

mesela burdakı gıbı bır gonderı nasıl yaparım mıllet bunu nasıl yapıyor ya