Facebook Hack ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaZeM_26
    KaZeM_26's avatar
    Erkek

ne kadar tuaf bisiy .. hackinde vs degilimde onun ne adı var ne sanı var .. her neyse yahuu  sagoll .. iplemelerine kaldı yani en son  face nin .. nerdeydi bunlar :D

..İmza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaZeM_26
    KaZeM_26's avatar
    Erkek

Facebook hesabına daha fazla koruma ekle.

Giriş Bildirimleri Hesabına yeni bir bilgisayar veya mobil cihaz giriş yaparsa SMS veya e-postayla bildirim al. Aç Kapat Hesap Aktiviteleri Son hesap aktivitelerine bak.

Tanıdık gelmeyen bir cihaz veya yer fark edersen, "aktiviteyi sonlandır"a tıkla. Not: Yerler ve cihaz türleri İSS veya kablosuz operatörüne göre yaptığımız en iyi tahminleri yansıtmaktadır.

bu var .. sms yada mail atiyomus

..İmza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bunlara gerek yok :-) facebook ile bilişim şube yazışıp her türlü şahsı buluyolar merak etmeyin

gerekli kadar loglanıyosunuz facebook'a giriş yapınca :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ya ne kadar kolay olmuş bu işler polis hey mark şu hesaba girenlerin ip ver diyince mark emrin olur abi diyip gönderecekmi yani?

saçmalamayın hani mahkeme kararı falan deseniz biraz daha olabilirliği var ama polis nedirki bilgi isteyecek?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaZeM_26
    KaZeM_26's avatar
    Erkek

:)) dogrudur .. herkes bisey diyo istee .. peki acaba kaç seferin logu olabilir girisin misal bi aylık bi haftalık  omur boyu vs vs . ?

..İmza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Hiçbir şey olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

polisi savcıyı böyle şeyler ile meşgul etmeyin.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Facebook bunu yazdı:
    -----------------------------

walla kafasını kullanan adam yaptırır arkadaş bu 1

2. si polis kafasına göre facebook a gidip selamunaleyküm şu face hesabına kim girmiş söyleyin hele diye bi soru soracak değildir, uslu adabı var

savcıya dilekçesini verilip iş büyütülmek istenirse karşı taraf istediği kadar büyütür walla, arkadşım vardı onu sövdü der, çinden müşterim vardı onu silmiş der, der oğlu der şikayetçi olur karar mahkemeye kalır

polisin faceten bilgi alması bilmiyorum ama 6 aydan fazla sürer heralde belkide ipleyip bakmazlar bile pire için yorgan yakmaz kimse fakat pire değil deveydi denirse benim dediğim gibi isteyen sonuç alır sonunda

he 13 yaşındaki veletse metin2 ye giremedim memur amca der o kadar ..................

-----------------------------

alakası yok polis isterse savcı mavcı yok şat girer hesaba. gözümün önünde girdiler lan benım hesaba oradan ne halt ettıgın bellı zaten. ne ayak bılmıyorum da adamlar gırıyo aga mesajlarına kadar okuyabılıyorlar (:

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben savcılıkta çalışıyorum. bize de feysbuk hesabım çalındı, msn adresime girdiler diye şikayetler geliyor ve biz araştırıyoruz.

Türk Ceza Kanununda şöle bir madde var.

Madde 243 - (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.

(2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.

(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

bu maddeye göre, tespit edilen şahıs hakkında kamu davası açılabiliyor.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 8942 Toplam Mesaj: 20