Facebook Hack
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------amk sınavdan geldim kafam bi dünya sazan gibi atladım :D
-
KroBey bunu yazdı:
Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
Kingsin. -
oha lan tbt üyeliğini parayla alan mallar mı var ?
-
konuyu açan arkadaş; işletim sistemi bile yazabildiğine göre keyloggerden haberin vardır, yada fake face sayfası yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. bunlar harici bir kişinin şifresini değiştirmeden ele geçirmek için facebookun sahibine mail at, iyi dolar verirsen belki sana bi güzellik yapabilir.
ayrıca bu konu başlığı, googlede face hack diye aratıp, sevgilisinin facede neler karıştırdığını öğrenmek isteyen lamerlerle dolduracak tahribatı :D:D
-
baron_27 bunu yazdı:
konuyu açan arkadaş; işletim sistemi bile yazabildiğine göre keyloggerden haberin vardır, yada fake face sayfası yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. bunlar harici bir kişinin şifresini değiştirmeden ele geçirmek için facebookun sahibine mail at, iyi dolar verirsen belki sana bi güzellik yapabilir.
ayrıca bu konu başlığı, googlede face hack diye aratıp, sevgilisinin facede neler karıştırdığını öğrenmek isteyen lamerlerle dolduracak tahribatı :D:D
-----------------------------adam dövbeliymiş bkz.bruce lee
-
Hayır neden bu kadar lagaluga yapıyorsunuz? Adam bir soru sormuş karşılığını da vereceğini söylemiş.Bu işten anlayan paraya da ihtiyacı olan varsa ilgilenir.Konuyu baltalamanın anlamı yok arkadaşlar.
-
maldonado
-
facede açık var applarda da açık var ama ederi nedir hedef göstericen kişinin nelerini ögreniceksin ve artı bu iş için ödüycen mevla nedir.
eger mevla tatmin edici birşey ise görüşelim.
-
EcHoLL bunu yazdı:
facede açık var applarda da açık var ama ederi nedir hedef göstericen kişinin nelerini ögreniceksin ve artı bu iş için ödüycen mevla nedir.
eger mevla tatmin edici birşey ise görüşelim.
daha işletim sistemi yazabilecek kıvama gelmedim amamevla degil mebla olacak
imza:TDK was here :D :D :D
-
yerim türk dil kurumunu :D