Facebook Hack
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
en guzel yontem Benim Taktigim kaplosuz modem kullanıyorum birisi baglantıma girip bütün sifrelerimi çalıp çalınan sifrelerle işlem yapmıştır hakim bey dersin :) ( ddos atmıştım mahkemede verdigim bu ifade beni kurtardı :) denemekte yarar var
kablosuz kullanmıorum -
reysi cumhur a çıksın isterse
-
caves bunu yazdı:
en guzel yontem Benim Taktigim kaplosuz modem kullanıyorum birisi baglantıma girip bütün sifrelerimi çalıp çalınan sifrelerle işlem yapmıştır hakim bey dersin :) ( ddos atmıştım mahkemede verdigim bu ifade beni kurtardı :) denemekte yarar var
-----------------------------kablosuz modem kullananlar bu tip bir olayda sorumluluk sahibidir ...
-
orbity bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz modem kullananlar bu tip bir olayda sorumluluk sahibidir ...
Caves sallıomu yoksa :F -
kız blöf yapıo aq hemen atlamayın böle şeylere rahat ol relax relax.....
-
yeni tck da msn hacklemenin suç olduğunu belirtmek isterim, için çok rahat olmasın ama pek sanmıyorum kızın şikayet edeceğini.
-
yaf boş koy ne olacak yaf zaten ortalık karma karışık adamların işi gücü yoq bi haşarın şikayeti üzerine seni içeri atcvaklar haa hakım ne diyecek mylitta süçludur çünkü facebook hesabına girmiştir 123213yıl hapis :D:D
-
bu konuuyu takip ediyordum akibeti ne oldu acaba