Facebook Hatası
-
hocam microsoft un sadece windows unu kullanacaksın geri kalan herşey başka firmanın olsun s..ktiri b..ktan bişileri var
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Bendede sohbet kendi kendine çevrimdışı oluyor..
-----------------------------bende de la :d bi bende var sanıyordum sende de olduğuna sevindim açıkçası. Şimdi düzeldi ama :D
Smirnoff Hocam sende tarayıcı sıkıntısı var. o hatadan sonra tamama tıkla sonra geri butonuna bas en üstte solda. Sonra bi ileri de düzelir.
-
flash player i kaldır bidaa kur
bide java yı
-
AsilKan bunu yazdı:
Bendede sohbet kendi kendine çevrimdışı oluyor..
genelde javascript hatası. birden fazla pencere açık olunca; bir pencerede "çevrimdışı" diğerinde "çevrimiçi" durumlarının aktif olmasından kaynaklanıyor. tüm sekmelerde çevrimiçi ya da çevrimdışı olursanız sorun olmaz. -
Firefox kur hocam.Flash player eklentisini de kur.Ondan sonra ne facebook ta nede başka bir sitede böyle sorunlarla karşılaşmazsın.
Hata face de değil, senin kullandığın tarayıcıda...
-
iexp boktan hataları yenı Versiyonu denermısın 9 arkadaşlar Haklı yol Ver iexporere
-
2 gündür Operayı deniyorum genel olarak güzel ve daha hızlı ama arada saçma sorunla yaşıyorum. Mazilla veya crome iyidir.
-
ulan müşteri illa İE kullacanm ben diyo bi türlü bulamadım çözümünü neden yapar bunu yaw:s
-
Hala internet explorer kullanirsan olacagi budur
-
zamazingo bunu yazdı:
ulan müşteri illa İE kullacanm ben diyo bi türlü bulamadım çözümünü neden yapar bunu yaw:s
-----------------------------hocam ie sürümünü değiştir ya 6'ya dön yada 8'e yükselt. o zaman düzeliyor .