Facebook Hesabım Kapatıldı.. Çözüm ?
-
ZeNRoM bunu yazdı
Arkadaşlar teşekkürler.. Açıldı..
Daha sonra konuyu okuyacak olan mağdur arkadaşlar için bilgilendiriyorum:
Kimliğin sadece ön kısmını çekin.
Seri No ve TC Numarası olan kısımları buzlayıp yollayın.
Yaklaşık 12 saat içerisinde açılıyor..
Benimde 2 gün önce kapatıldı kimlik neyim istediler,kıllandım bi ara dolandırıcılık falan olur diye.şimdi sende görünce buzlayıp gönderdim bakalım ne olacak?2 ay sonra kredi borcu çıkmasın bize :)
-
hangi adrese yolladın. link ver ki ileride gerektiğinde insanlar bulabilsinler hocam.
-
bana aynisi oldu kimlik pass attim 2 gune actilar
-
rui bunu yazdı
hangi adrese yolladın. link ver ki ileride gerektiğinde insanlar bulabilsinler hocam.
Hocam hesabım açıldığı için linki verme olanağım yok malesef..
Hesap kapatıldı uyarısı aldığınız ekranda zaten linki size veriyor. Resimde belirttiğim gibi..

-
durduk yere benim hesap ta kapatıldı. ilginç.
-
rui bunu yazdı
durduk yere benim hesap ta kapatıldı. ilginç.
-
son zamanlarda cep numarası vs gibi doğrulamaları yapmayanları patır patır kapatır oldular.
fake hesaplara yönelik yapıyolar zannımca. arkadaşta sahte isimle açmıştı. onuda kapadılar. kimlikte öyle bir isim olmadığından açtıramadık :)
-
crimeangel bunu yazdı
son zamanlarda cep numarası vs gibi doğrulamaları yapmayanları patır patır kapatır oldular.
fake hesaplara yönelik yapıyolar zannımca. arkadaşta sahte isimle açmıştı. onuda kapadılar. kimlikte öyle bir isim olmadığından açtıramadık :)
5 yıl önce kimliği yollamıştım zaten. Ayrıca telefon numaram da facebook ta vardı. Kapatılması çok ilginç