Facebook Hesabımı Kapattırdı..
-
sa arkadaslar afedersiniz dallamanın bi tanesini tehdit ederkene bu eleman beni sikayet etmiş :) facem kapandı sagolsun..
artık facede değilim, benim face kapandıktan sora arkadasın faceden yazıyoduk onunkide gitti :D arkadasın faceyi nasıl geri alacaz. bi fikri olan warmı..
sss'a falan baktım ama bi numara yok.. neyse hayırlısı bakalım.. arkadasın hesabı açayım gerisi önemli değil. -
bugune kadar 12 hesabım kapandı. suan 13üncüyü kullanıyoum.
yuzlerce mail attım
hiç kullanmadıqım yedek hesabım bile banlandı.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
yuzlerce mail attım
-----------------------------hacı napıyosunuzda kapanıyo bu hesaplar ? ben uzun zamandır üyeyim hiç kapanma falan yok bende.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
yuzlerce mail attım
-----------------------------multi hesap açmak kapanma nedeni mi ki?
-
sildirmiyolar ama çatır çatır kapatıyolar ne iştir anlamadım bırakın adam gibi kapatalım yanı dımı :D
-
multı hesap ama
asıl hesabımın adı abdullah azad
yedek hesabın adı kerem özyurt :D
hacı dedıgım gibi sadece bi kere girdiğim hesab bile banlandı.
hoca bilmiyorum bende neden kapatıyorlar.
sanırım mark benım kodlara özel fonksıon ekledi :D
-
Daha acılmıyor bir kere banlandıysa mail attım böle cevap verdiler.
-
walla arkdaşın tekiyle tatlı sert atışrken 2-3 ortak arkşın şifresiyle girip beni şikayet etmiş, sonra facem kapandı
bende mail attım faceye gelen cevap
Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri güvenli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir.
Hesabınız, tanımadığınız birçok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız için diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu güvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız.
Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin özelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları'mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.
Anlayışınız için teşekkürler,
Erdal
User Operationsbunu yazan bide türk.bende bir mail daha attım.bir yabancı yazsana bunu umrumda olmazdıda bir türk olarak yardım etmemişsin ya yazıklar olsun felan.bakalım onun cevabı ne olacak:)
-
jayde bunu yazdı:
walla arkdaşın tekiyle tatlı sert atışrken 2-3 ortak arkşın şifresiyle girip beni şikayet etmiş, sonra facem kapandı
bende mail attım faceye gelen cevap
Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri güvenli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir.
Hesabınız, tanımadığınız birçok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız için diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu güvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız.
Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin özelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları'mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.
Anlayışınız için teşekkürler,
Erdal
User Operationsbunu yazan bide türk.bende bir mail daha attım.bir yabancı yazsana bunu umrumda olmazdıda bir türk olarak yardım etmemişsin ya yazıklar olsun felan.bakalım onun cevabı ne olacak:)
-----------------------------: ) Hocam inşallah ciddi olarak acmasını falan düşünmüyorsundur o mailden sonra
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
yuzlerce mail attım
-----------------------------iyiki kapatıldı yok ebeninki yok hacı azad yok hoca azad yazıp gerçek isminle face açmassan kapatırlar:)
-
benim hesapta kapandı :( bir kere daha kapanmıştı mail attım açılmıştı şimdi tekrar attım bu sefer açılmayacak heralde uzun sürdü çünkü