folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Hesabımı Kapattırdı..

Facebook Hesabımı Kapattırdı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

sa arkadaslar afedersiniz dallamanın bi tanesini tehdit ederkene bu eleman beni sikayet etmiş :) facem kapandı sagolsun.. 
    artık facede değilim, benim face kapandıktan sora arkadasın faceden yazıyoduk onunkide gitti :D  arkadasın faceyi nasıl geri alacaz. bi fikri olan warmı..
    sss'a  falan baktım ama bi numara yok.. neyse hayırlısı bakalım.. arkadasın hesabı açayım gerisi önemli değil.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

bugune kadar 12 hesabım kapandı. suan 13üncüyü kullanıyoum.

yuzlerce mail attım

hiç kullanmadıqım yedek hesabım bile banlandı.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

yuzlerce mail attım

hacı napıyosunuzda kapanıyo bu hesaplar ? ben uzun zamandır üyeyim hiç kapanma falan yok bende.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

yuzlerce mail attım

multi hesap açmak kapanma nedeni mi ki?

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

sildirmiyolar ama çatır çatır kapatıyolar ne iştir anlamadım bırakın adam gibi kapatalım yanı dımı :D

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

multı hesap ama

asıl hesabımın adı  abdullah azad

yedek hesabın adı  kerem özyurt :D

hacı dedıgım gibi sadece bi kere girdiğim hesab bile banlandı.

hoca bilmiyorum bende neden kapatıyorlar.

sanırım mark benım kodlara özel fonksıon ekledi :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Daha acılmıyor bir kere banlandıysa mail attım böle cevap verdiler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

walla arkdaşın tekiyle tatlı sert atışrken 2-3 ortak arkşın şifresiyle girip beni şikayet etmiş, sonra facem kapandı

bende mail attım faceye gelen cevap

Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri güvenli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir.

Hesabınız, tanımadığınız birçok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız için diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu güvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız.

Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin özelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları'mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.

Anlayışınız için teşekkürler,

Erdal
    User Operations

bunu yazan bide türk.bende bir mail daha attım.bir yabancı yazsana  bunu umrumda olmazdıda bir türk olarak yardım etmemişsin ya yazıklar olsun felan.bakalım onun cevabı ne olacak:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

walla arkdaşın tekiyle tatlı sert atışrken 2-3 ortak arkşın şifresiyle girip beni şikayet etmiş, sonra facem kapandı

bende mail attım faceye gelen cevap

Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri güvenli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Facebook hesapları öncelikle kişilerin gerçek hayattaki arkadaş çevresi ile özgün iletişim kurması içindir.

Hesabınız, tanımadığınız birçok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız için diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu güvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lütfen hesabınızın tek bir şikayet üzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız.

Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin özelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları'mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.

Anlayışınız için teşekkürler,

Erdal
    User Operations

bunu yazan bide türk.bende bir mail daha attım.bir yabancı yazsana  bunu umrumda olmazdıda bir türk olarak yardım etmemişsin ya yazıklar olsun felan.bakalım onun cevabı ne olacak:)

: ) Hocam inşallah ciddi olarak acmasını falan düşünmüyorsundur o mailden sonra

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

yuzlerce mail attım

iyiki kapatıldı yok ebeninki yok hacı azad yok hoca azad yazıp gerçek isminle face açmassan kapatırlar:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theone21_9
    theone21_9's avatar
    Erkek

benim hesapta kapandı :( bir kere daha kapanmıştı mail attım açılmıştı şimdi tekrar attım bu sefer açılmayacak heralde uzun sürdü çünkü

Toplam Hit: 2313 Toplam Mesaj: 12