Facebook Hesap Hackleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

mürit yorumlardan haz alarak ayine çıkmış :/

feysbuk heykleme ayini yapıyor , kötü özenti oldunuz çocuğa ayıptır yaptığınız :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

facebook u hackleyebilmen icin once facebook hesabinin kayitligi oldugu emaili ele gecirmen lazim sonrasi kolay.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

cankirca bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

önce arkadaşlarının hepsini davet et arkadaşlarının en az %50 si kabul etsin bi buton gelecek oraya hacklemek istediğinin adını yaz şifresini göreceksin hemen.

bunu söylememeliydin!

:| bu yöntem patlar yeni bi yntem bulmalıyız hemen :S

hasttir :| an itibariyle  açığı kapatmışlar.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Trzes belki sizin kadar iyi bilmiyor herşeyi.Karanlıkla dalga geçeceğinize bir mumda siz yakın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

facebook u hackleyebilmen icin once facebook hesabinin kayitligi oldugu emaili ele gecirmen lazim sonrasi kolay.

dikkat ediyorum da ulaşılamaz-yapılamaz görüşü hakim konular için başlık açıldığında herkes dalgaya alma derdine düşüyor. Bi müddet sonra bu ti ye alma çabanız sıkıyo be kardeşim. Bildiğiniz bi yöntem veya öneriniz varsa yazın. Boş mesaj atmanın ne anlamı var.

system hocam en azından aranılan cevaba yönelik mesaj attığın için tebrik ediyorum hocam seni.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

HACKLEyecegin kisinin msn adresini biliyorsan onu hacklle nasil yapilir dersen google a sor

ama benim sana tavsiye edecegim en iyi yontem sosyal muhendisliktir. bu yontemle binlerce email - facebook hackliyorum. misal kisinin arkadas listsinden birinin fotosunu al ve o arkadasin ayni ismi ile yeni bir hesap ac ve hacklemek istedigin kisiyi ekle. ekleyince eger izin verdiyse hesabin kayitli oldugu email adresini gorursun.

daha sonra email adresini al gizli soru yontemine basvur ( cevabini facebook profilinde ara. mesela en iyi cocukluk arkadasiniz diye sorarsa bak profile en samimi arkadaslarinin ismini yaz.) olmadi kisiyi msn e ekle muhabbet et sorna bi ara deki sifremi sifirlamam lazim yardim edermisin ederse. git hotmail.com a kisinin msn adresini yaz sifremi unuttum de sonra gelen seceneklerden ikincisini sec ( sifre yenilemek icin emai gonder ) ordan ikinci secenegi sec kisiye sifirlama linki gidicek soyle o linki sana versin

ha o link ha password farkeetmez ayni sey

ben bu yontemlerle milyon mail ve facebook hackledim...

ekleme: eywallah hocam ( Hack_Fat_Hakkinen ) ... her zaman elimden gelen yardimi yapmaya calisiyorum. tam bu mesaji yazarken sende yazmissin onun icin ekleme yaptim.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 7633 Toplam Mesaj: 27