Facebook İle İlgili Sorunum Deli Oldum Yardım Pls
-
arkadaşlar durum şu bırıyle arkadaş oldugum da foto begendıgım de be bırıne yorum yapınca profılım de de anasayfadada gözükmesın ayarlardan aradım aradım bulamadım. deli oldum ya 3 kız var asıldıgım da da 3 4 tane kavga etmekten bunaldım lütfen acıl yardım edın :S
-
dondur gitsin
-
vay anasını gacebook demek :D
hocam yok öyle bişey her aksiyonun duvarında gözüküyor madem 3-4 kıza asılmak gibi bi gaflet içindesin üşenmeyip sileceksin tek tek yaptıklarını -
da/de'ler :|
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
da/de'ler :|
-----------------------------:) Dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır...
-
o6u2 bunu yazdı:
vay anasını gacebook demek :D
hocam yok öyle bişey her aksiyonun duvarında gözüküyor madem 3-4 kıza asılmak gibi bi gaflet içindesin üşenmeyip sileceksin tek tek yaptıklarını
-----------------------------sinirden dıkkatımden kaçmış g dıe ne var bunda :) artı eskı ayarlarda vardı sistem değişmeden önce. artı silmeye üşenmıorum da ben profılden sılsem de onların duvarında görünüyor problem bu
-
hoca aç 4 tane hesap :D hepsi gizli olsun sadece sen dışardan ekleyebil insanları ;) sonra sabit arkadaşların olsun yani yakın çevren vs. sonra yazıl heribinden farklı kıza :D yada kızın bilgilerini al sonra sil. engelle onu profili gizli yap. face dondurdum ayağına yat :D her iki taktikte işe yarıyor denendi onaylandı tarafımca :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
hoca aç 4 tane hesap :D hepsi gizli olsun sadece sen dışardan ekleyebil insanları ;) sonra sabit arkadaşların olsun yani yakın çevren vs. sonra yazıl heribinden farklı kıza :D yada kızın bilgilerini al sonra sil. engelle onu profili gizli yap. face dondurdum ayağına yat :D her iki taktikte işe yarıyor denendi onaylandı tarafımca :D
-----------------------------valla düşündüm de onlıne olamıyorum hepsınde ayrıca sıkıntılı iş çok uğraş gerektırıo benım ayarların çözümünü bulsam sıkıntı kalmayacak
-
drexler bunu yazdı:
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------valla düşündüm de onlıne olamıyorum hepsınde ayrıca sıkıntılı iş çok uğraş gerektırıo benım ayarların çözümünü bulsam sıkıntı kalmayacak
-----------------------------çözümü yok o dediğinin :D ama çözümü veriyorum sana
opera,google chrome,firefox,ie :D artık keyfine göre takıl :D
-
Malum kişilerin görmesini istemediğin bildirimin altındaki kilit simgesine tıkla --> Özelleştir --> "Bunu şu kişilerden gizle"
İsimlerini yazıp varsayılan yaparsan sorun hallolur.
Edit: Kimse görmesin diyorsan "Bunu şu kişiler görebilsin" den "Sadece ben" i seçebilirsin.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Malum kişilerin görmesini istemediğin bildirimin altındaki kilit simgesine tıkla --> Özelleştir --> "Bunu şu kişilerden gizle"
İsimlerini yazıp varsayılan yaparsan sorun hallolur.
Edit: Kimse görmesin diyorsan "Bunu şu kişiler görebilsin" den "Sadece ben" i seçebilirsin.
-----------------------------facebook un yardım sayfasında okudum bunu da problem şu kı o kılıt tuşu hiç bir yerde aktıf degıl altı ustu duvar yazısını gizleyebılıyorsun o da işe yaramıo