Facebook, İsrail İçin Tehdit Oluşturuyor | Tehlikenin Farkına Varanlar Ve Uyurgezer Tavrımız
-
Türkiye'de, asker kaçaklarını deşifre etmek için kullanılan sosyal ağ sitesi facebook'un, ne denli tehditler oluşturabileceğinin farkına varan İsrail Savunma Bakanlığı'nın, bu yönde bazı eğilimler gösteriyor olması, hala uyutuluyor olduğumuzun bir kanıtı niteliğinde.
Oluşan bazı kötü durumları örnek almamız gerekirken, umursamaz tavrımızı devam ettiriyoruz.
Uyur gezer tavrımız, bazı bilgilerin ifşa edilmesi durumunda yerini pişmanlıklara bırakacak...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlgili haber;
İsrail Savunma Bakanlığı, askerlerin ve bakanlık personelinin gizli bilgileri ifşa etmelerini önlemek için hazırlanan yeni yönetmelikte, internetteki “sosyal paylaşım” sitelerini de tehdit olarak gösterdi.
Ülke güvenliğini tehdit eden unsurların listelendiği yönetmelikte, İsrail askerleri ile savunma Bakanlığı personelinin, “Facebook” gibi internet sitelerinde kullandıkları fotoğraflarda, gizli kalması gereken teçhizatların da görüldüğüne, bazı bilgilerin dikkatsizce ifşa edildiğine dikkat çekildi. İsminin açıklanmasını istemeyen İsrailli yetkili, askerlerden, paylaşım sitelerinde kimlikleri hakkında bilgi vermemelerinin istendiğini, güvenliğin korunması için internet sitelerindeki araştırmanın devam edeceğinin açıklandığını belirtti.Kaynak : nethaber.com
-
uff swoll yapma gözünü sevim yaa :|
-
Swool abimiz yine milletimiz için çalışıyor:))Ellerin dert görmesin Swool kardeşim:)
-
internet facebooktan ibaret değil aynı tehdit tüm internet ağı için de geçerli
-
Şöle ki, kimliği gizli kalması gerekenlerin gidip sanalda sosyalleşme ve bilimum aktivite ile işi nedir ? diye sormazlar mı adama.
-
sormuyorlar demekki:)
-
siz hayatınız boyunca herhangi bir Türk subayının facebook vâri sitelerde üyeliği olduğunu, resmi üniforması ve silahı ile poz verdiğini gördünüzmü? Burası israil değil, ordumuzda israil ordusu değil. Askerlik kavramının dünyada yaşayan son temsilcisiyiz, herşeyi yeteri kadar iyi biliyor ve zerre açık vermeden uyguluyoruz. Facebook yada türevleri bu konuda bize herhangi bir tehdit oluşturmuyor. bize gelecek olursak bizler zaten sıradan vatandaşlarız. bizlerin detaylı şahıs bilgilerine ulaşmak istiyorlarsa istihbarat teşkilatları ve burokrasi aracılığı ile seceremi benim bile bilmediğim kadar geriye götürecek yetiye sahipler.
-
yürü be swool bende üye değilim feysbok a :D
karşıyım öyle sitelere yok hi5 filan bi yanlışlıla netloga kayıt oldum ama silebilrsem silecem :)
keşke herkes swool gibi düşünse her zaman arkandayım swool ;)
-
Swool tek başına çıktın bu anti facebook olayına anlamadım gitti sen şimdi bunları bize sunmana rağmen seni dinleyip face üye olmayan varmı merak ettim...
Tbt appsi bile yapıldı 80 üye var sanırım en son baktığımda, tamam birçok amale kız avında ama herkesi aynı kefeye koymak yanlış olur sende farkıdnasındır zaten bunun o yüzden bu çabalarının bir sonuç vereceğini zannetmiyorum. Belki şimdi diyebilirsin ben herhangi bir çaba içinde değili. Bu sitenin arka kapalarının nereye açıldığını göstermek istiyorum da diyebilirsin.
Benim izlenimlerimde fazla katılımcı değilimdir, seni antifacebookcu olarak tanıdım isterdim ki başka bir ünvanınla tanıyayım.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
siz hayatınız boyunca herhangi bir Türk subayının facebook vâri sitelerde üyeliği olduğunu, resmi üniforması ve silahı ile poz verdiğini gördünüzmü?
-----------------------------Çok yakın bir arkadaşımın akrabası rütbeli asker olduğu halde, birçok arkadaşlık sitesinde üyeliği var, tek örnek bu olmasa gerek, birçok rütbelinin bu tip sitelerde üyeliği var ne yazıkki, fakat bahsettiğin gibi üniformalarıyla ve silahlarıyla poz vermiyorlar.
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------yürü be swool bende üye değilim feysbok a :D
karşıyım öyle sitelere yok hi5 filan bi yanlışlıla netloga kayıt oldum ama silebilrsem silecem :)
keşke herkes swool gibi düşünse her zaman arkandayım swool ;)
-----------------------------