folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Facebook Kapak Fotoğrafı Çalışmaları (Dikkat! Gövde Gösterisi Konusudur)

Facebook Kapak Fotoğrafı Çalışmaları (Dikkat! Gövde Gösterisi Konusudur)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

Bu resmi kendime göre ayarladım fakat  başkalarına görünmüuyor sadece  bende görünüyor.. 

başka bir kapak atınca görünüyor .. yalnız bunda hata oluyor ... nedeni ne acaba ?
     içeriği kopyalayıp, düzgün gösteren bir kapak resmime PS ile yapıştırayım dedim sonuç yine aynı

facebook içerik denetlemesi mi yapıyor acaba ? öyle olsa dahi ne mahsuru olabilir ki ?

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı

Bu resmi kendime göre ayarladım fakat  başkalarına görünmüuyor sadece  bende görünüyor.. 

başka bir kapak atınca görünüyor .. yalnız bunda hata oluyor ... nedeni ne acaba ?
     içeriği kopyalayıp, düzgün gösteren bir kapak resmime PS ile yapıştırayım dedim sonuç yine aynı

facebook içerik denetlemesi mi yapıyor acaba ? öyle olsa dahi ne mahsuru olabilir ki ?

Bu resmin benzerini kullanıyorum Photofiltre ile yapmanız mümkün yalnız ilk alacağınız ekran görüntüsü önemli değilse sona gelinceye kadar kayıyo sağa sola 

#....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı
    mungabunga bunu yazdı

Bu resmin benzerini kullanıyorum Photofiltre ile yapmanız mümkün yalnız ilk alacağınız ekran görüntüsü önemli değilse sona gelinceye kadar kayıyo sağa sola 

yok dostum ben resmi yapmışım ama facebook 'a atınca yalnız ben görebiliyorum Başkası göremiyor. Bunun nedeni ne merak ediyorum

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

elinize sağlık 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tahribat facebook can çekişiyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı
    risk53 bunu yazdı
    mungabunga bunu yazdı

resim

yok dostum ben resmi yapmışım ama facebook 'a atınca yalnız ben görebiliyorum Başkası göremiyor. Bunun nedeni ne merak ediyorum

Gizlilik ayarları. Resmi herkes görebilecek şekilde ayarla. Resme tıkla, adın soy adın altında tarih tarihin yanında ufak icon vardır ona tıkla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

şunlarda bazıalrı ç....

UmuT38 tarafından 29/Kas/12 13:57 tarihinde düzenlenmiştir

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı

http://www.yazete.com/magazin/facebookta-buyuk-komedi-517309.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

LÜTFEN KENDİ YAPTIKLARINIZI PAYLAŞIN HOCULAR hatta TBT İÇİN YAPILAN KAPAK FOTOLARI OLURSA DAHA İYİ :)
    ordan al buraya yapıştır konusu değüldür adı üstünde gövde gösterisi g*t gösterisi değil... affola

!!!(ahanda tam ünlemlik yazı oldu..:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

böyle bir çalışma hiç olmadı yada olmadı.

zone tarafından 07/Nis/13 18:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 62147 Toplam Mesaj: 169