Facebook Kullananlar Bakabilir Mi?
-
arkadaş eklemenin dozajını kaçırınca face uyarı mesajı yolluyor hesabın donar yada kapatılır diye bunun bi çaresi var mı?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş eklemenin dozajını kaçırınca face uyarı mesajı yolluyor hesabın donar yada kapatılır diye bunun bi çaresi var mı?
-----------------------------arkadaşı 3500lerde olanı gördüm, çok geçince faceden atıyolar bunu görmüştüm.
çaresi yok ama binlerce kişi niye ekler ki biri?
en fazla 2binlerde kal yeter =)
-
2 kişi var :)onlarıda tanımıyorum :P ekliyorum ekliyorum kimse kabul etmiyor mu istek ulaşmıyor mu nedir anlamadım..saol
-
Cia bunu yazdı:
2 kişi var :)onlarıda tanımıyorum :P ekliyorum ekliyorum kimse kabul etmiyor mu istek ulaşmıyor mu nedir anlamadım..saol
-----------------------------kızları ekliyosan genelde reddediyolar =)
sınıf arkadaşın olsa bile hatırlamayabiliyo, eklerken ortak arkadaşlar bölümüne bakıyolar.
eklemeden önce mesaj at tanıdığın biriyse.
-
Prometheus beyin fırtınası iyi oldu aklıma fikirler getirdin :)
-
Cia bunu yazdı:
hotboy öle yapıyordum koca ülkeden 5 tane sonuç çıkartıyor
-----------------------------başka bir yolu yok maalesef ;)
http://i42.tinypic.com/hskufa.png
daha ne bulsun
-
hotboy acemilikten doğan sorunlar :) neise ben yolu buldum kanaldan devam :)
forumda 3 kişi mi faceye takılıyor :S
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------vtunnel ile gir facebooka login olmadan istediğin adamı ara bul. en pratiği bu olsa gerek.
-
facede isim aradın buldun ama arkadaşlarını gör seçenegi görünmüyor bunu nasıl yapılır?
-
ayarlar -->gizlilik ayarları -->profil den ayarlabilirsin
Eğerki başka birinin arkadaşlarını göremiyorum ondan bahsediyorum diyosan üstteki ayarlardan arkadaşlarının görüntülenmesini engellemiş demektir