Facebook Messenger’A Sesli Arama Özelliği Geldi
-

cihazınızda güncellenmiş bir facebook messenger varsa kişiyi direk telefonla arar gibi arayabilirsiniz.
yeni gördüm hemen kullanayım dedim.
ses kalitesi mükemmel yarım saaitlik bir görüşme yaptım oldukça etkileyici yapmışlar.
denemelisiniz.
ek olarak sormak istediğim şu :
eğer pttcell den 14 tl karşılığnda bir hat alırsam yavaş olan interneti ile bu görüşmeyi yapabilirmiyim?
eğer yavaş ve sınırsız inetrneti olan sevgililer varsa yaşadı derim ben.
-
bende yaptım aynen cok guzel. wifi den yaptım ben ama yıne de guzeldı arayuzu vs olsun.
-
Ben 96 kbps Turkcell net ile Skype üzerinden görüntülü görüşme bile yaptım. Görüntü berbattı fakat görüşülüyordu yani. Sadece ses olursa her türlü iş görür.
-
deniyorum simdi.
-
gsm şirketlerinin a.q
-
kaygusuz bunu yazdı
gsm şirketlerinin a.q
-
güzel olmuş pttcelin neti ile ilgili kafa da soru işaretleri var sanırım şunu söyleyebilirim
geçen hafta discovery kullanıyorum skype ile görüntülü görüşme yaptım eniştem ile adam taywanda olmasına rağmen ne benim görüntü ve ses te ne de onunkinde bi problem vardı gayet başarılıydı...
-
kabadayi09 bunu yazdı
güzel olmuş pttcelin neti ile ilgili kafa da soru işaretleri var sanırım şunu söyleyebilirim
geçen hafta discovery kullanıyorum skype ile görüntülü görüşme yaptım eniştem ile adam taywanda olmasına rağmen ne benim görüntü ve ses te ne de onunkinde bi problem vardı gayet başarılıydı...
tayvan onemli değil yan odada da olsa aynı sonucu alırdın :D
-
işte face den beklenen hareketler. görüntülü konuşmayıda bekliyoruz.
-
Kreyzi bunu yazdı
deniyorum simdi.
la seni arayacak oldum şuan için bu kişi aranamıyor tarzından bişi yazdı :W
-
sLeymN bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
deniyorum simdi.
la seni arayacak oldum şuan için bu kişi aranamıyor tarzından bişi yazdı :W
onun 2 sebebi var.
1. adam pc den bağlanıyordur bu yüzden olmuyordur.
2. adam sürümünü güncellememiştir.