Facebook Okey Hack Part 2
-
yahu koskaca facebookun okey coderi bi türk mü ? hemde egosu benim babam senin kini döver dicek kadar,
facebook muş peh.
assbook
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------yahu koskaca facebookun okey coderi bi türk mü ? hemde egosu benim babam senin kini döver dicek kadar,
facebook muş peh.
assbook
-----------------------------
ya kardeş sen ne saçmalıyosun Türklerden böyle bi şey beklemiyorsun galiba :)Koskaca tahribatı yapanda Türk biliyon dimi ona niye böle bi şeyler diyemiyon neyse konu tartışmaya gider,
Sen Türkleri horgör yapamıyon diye bok atma sağa sola ...
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------yahu koskaca facebookun okey coderi bi türk mü ? hemde egosu benim babam senin kini döver dicek kadar,
facebook muş peh.
assbook
-----------------------------ewet kardeşim türk senin benim gibi bi insan ama sen nie türkleri aşşalıyosun anlamış deilim.birçok büyük projelerden bulunmuş coder olan türk tanıyorum
bu arada dedim gibi konu kapantı biz kendi aramızda anlaştık.
-
Normal bir oyun sitesinden uygulama olarak feysboka atmışlar. bunda büyütülecek bir şey yok.
+ Feysbok uyarıyor eğer bu uygulamadan zarar görürsen beni iplemez diye.
+ Okey oyununu açığını yakalamışsın, adamlar sana mail atmış mış mış. :D Bana biraz organize işler gibi geldi :)
+ Eğer zaten bir olay yargıya tecelli ettiyse davacılar asla muhattap olmaz, bir arkadaşın da dediği gibi sana mahkeme tebligat yollar. Geldin geldin, gelmedin tutuklu getirilirsin :P
+ Madem okey oyununun koderi bu neden açığı kapatmadı ? oyunu yazacak kadar bilgisi varda açığı kapatacak kadar bilgisi yok mu ?
+ Demişsin ki : Allem eder, Kallem eder kendimi aklarım.
Bu konuyu kim açtı = Sen
SS yi kim ekledi = yine sen
Sonra ali cengiz oyunu yaparım diyen kim = yine sen
Sonra tamam anlaştık adminle diyen kim = yine sen
nanik bence biraz daha orjinal fikirler olmalı biraz :)
not: Şahsi görüşüm, yanılıyor da olabilirim. Bu konudaki yargıyı TBT kamoyuna bırakıyorum.
-
VEXTA ben okeyde sadece Elma biliyo bunu sanıyodum eğer elma diilsen :)..Benimle iletişime geçersen sevinirim erayoyun@windowslive.com.. 'ErayPsk ben sırf bunu çözmek için artmoneyle uraşıyorum 2 gündür ama yok o da diil
-
hayır benim anlamadıgım şu, koskaca facebook kaç milyar dolara satıldı hayatımızda bukadar parayı bir arada görmeyi bırakın 36bin üye gördügümüz paraları toplasak okadar para etmez,
sitesine okey uygulamasını koyarken facebookun coderları para alan coderları, hiç mi incelememiş bu uygulamada açıkı yokmu trojan yokmu bilmem birşey yokmu,
inanmıyorum ben buna. Okeyi hergün kaç milyon kişi oynuyor bi trojanı gömücen 2. conflicker vakası buyurun.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------hayır benim anlamadıgım şu, koskaca facebook kaç milyar dolara satıldı hayatımızda bukadar parayı bir arada görmeyi bırakın 36bin üye gördügümüz paraları toplasak okadar para etmez,
sitesine okey uygulamasını koyarken facebookun coderları para alan coderları, hiç mi incelememiş bu uygulamada açıkı yokmu trojan yokmu bilmem birşey yokmu,
inanmıyorum ben buna. Okeyi hergün kaç milyon kişi oynuyor bi trojanı gömücen 2. conflicker vakası buyurun.
-----------------------------
Uygulamaların hepsini facebook'un adminleri yazmıyor, bu tür oyun cart curtta olduğu gibi, dışarıdan uygulama eklenebiliyor. Bahsedilen admin, uygulamanın admini/coder ı, facebookun değil -
ben facebook kullanmadıgım için bilemiyorum ama başlıktan anladıgım bütün facebookta kullanılan okeyin göçertildigi yönünde
-
4. maddeye itafen:
hocam tabiki gelişsinde bişeyler senin önceliklebunu onlara bildirmen gerekmiyo mu ;)
biraz kötüye kullanmaya kaçıyo ve bu kadar kanıtla emin ol birşeyler ispatlarlar üstüne üstlük msn verdim diyosun :| daha dikkatli olman dileğiyle şu atasözünü paylaşmak isterim "Çekirke bir sıçrar, iki sıçrar.." gibi bişeydi. kolay gele :)
edit: ayrıca bak okey ekibiler hacım 1'e 4ler yani :D
-
Bana kalırsa kendini popüler göstermek için uydurduğun bir ali cengiz oyunu :) karakutu hocam çok haklı daha orjinal fikirler...