Facebook Phising Yapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

Vurun kirin oldurun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hatunun sifresini almak istiyorsan phising yapmana ne gerek var? al hatunun pc,sini eline otur biraz nette gezin antivirus spyware yazilimlari varsa at bir keylogger ertesi gun tekrar pc.yi eline al keyloggeri kaldir antivirusu spyware yazilimlari var idiyse tekrar aktif et. sana hatunun facebook hesabi degil butun sifreleri gelir bir daha boyle yorulmazsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı
    lalada bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

olum dalga geçmeyin lan elemanla 

kardeşim gerekli bilgi ve dökümanlar burada  "Phising döküman"

dokümanın başlığında "phishing" i yanlışmı yazmışlar diye bakmak için tıkladımki logout , yedim amnk :(

ahhahha :) hocam bende yedim tuzak ama hocam bu şekilde formun kalitesini düşürüyolar .

haklısın hocam sitenin kalitesini düşürüyo b unlar bende uyuz oluyorum zaten ubyüzden siteyi bırakıyorum artık girmicem sende öyle yap bence hem kafan rahat olur sinirlenmezsin böyle kalitesiz yerde takılmazsın !

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hacı en azından yazmasını biliyorsun google de aratsaydın ya buraya bu şekilde sorana kadar..

millet ucuz paylaşmıyor bilgileri artık bu tbt olsa bile artık devir değişti herkesin evinde pc var kötü şeylere ulaşmak çok zor değil artık bu da iyi bişey değil tabi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yorumların yarısında konuyu acanla dalga gecilmis ama bu kadar dalga gecilecek ne var acaba ?

alay etmek yerine cözüm üretseniz veya hic cevap yazmasanız, forumun kalitesini de düsürmemis olursunuz bence.

özellikle birinize laf sokmak amacıyla yazmıyorum bunu, gercekten komik bir sey yok konu iceriginde.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

abi ben burdaki abiler benden bilgilidir dedim internette aradım çalışan index yok okey o yüzden index sordum kafamda zaten kurlulu idi daha kısa şekli varmı die sordum formun kalitesini düşürmek insanlarla dalga geçmek kolay olsa Gerek  !

Memento Mori
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

hatunun sifresini almak istiyorsan phising yapmana ne gerek var? al hatunun pc,sini eline otur biraz nette gezin antivirus spyware yazilimlari varsa at bir keylogger ertesi gun tekrar pc.yi eline al keyloggeri kaldir antivirusu spyware yazilimlari var idiyse tekrar aktif et. sana hatunun facebook hesabi degil butun sifreleri gelir bir daha boyle yorulmazsin.

Hocam kim ugrascak keyloger da var ama hemde phising denemiş olur sosyal mühendisliğimide geliştiririm :) Yedirme konusunda

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

soru soran adamla taşşak geçen kim varsa şöyle bir kendisinin konularım bölümüne bir baksın acaba hiçmi burada soru sormak bir şey öğrenmek amacıyla konu açmadı acaba onlarada aynı şekilde taşşak geçilse hoş mu olurdu ?

ayıp arkadaşlar ayıp  ben konuda taşşak geçilecek derecede komik bir şey görmedim herkes pishing konusundada bilgili olmayabilir...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 8089 Toplam Mesaj: 29