Facebook Phising Yapımı
-
Vurun kirin oldurun.
-
hatunun sifresini almak istiyorsan phising yapmana ne gerek var? al hatunun pc,sini eline otur biraz nette gezin antivirus spyware yazilimlari varsa at bir keylogger ertesi gun tekrar pc.yi eline al keyloggeri kaldir antivirusu spyware yazilimlari var idiyse tekrar aktif et. sana hatunun facebook hesabi degil butun sifreleri gelir bir daha boyle yorulmazsin.
-
Reskam bunu yazdılalada bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
olum dalga geçmeyin lan elemanla
kardeşim gerekli bilgi ve dökümanlar burada "Phising döküman"
dokümanın başlığında "phishing" i yanlışmı yazmışlar diye bakmak için tıkladımki logout , yedim amnk :(
ahhahha :) hocam bende yedim tuzak ama hocam bu şekilde formun kalitesini düşürüyolar .
haklısın hocam sitenin kalitesini düşürüyo b unlar bende uyuz oluyorum zaten ubyüzden siteyi bırakıyorum artık girmicem sende öyle yap bence hem kafan rahat olur sinirlenmezsin böyle kalitesiz yerde takılmazsın !
-
hacı en azından yazmasını biliyorsun google de aratsaydın ya buraya bu şekilde sorana kadar..
millet ucuz paylaşmıyor bilgileri artık bu tbt olsa bile artık devir değişti herkesin evinde pc var kötü şeylere ulaşmak çok zor değil artık bu da iyi bişey değil tabi -
yorumların yarısında konuyu acanla dalga gecilmis ama bu kadar dalga gecilecek ne var acaba ?
alay etmek yerine cözüm üretseniz veya hic cevap yazmasanız, forumun kalitesini de düsürmemis olursunuz bence.
özellikle birinize laf sokmak amacıyla yazmıyorum bunu, gercekten komik bir sey yok konu iceriginde.
-
abi ben burdaki abiler benden bilgilidir dedim internette aradım çalışan index yok okey o yüzden index sordum kafamda zaten kurlulu idi daha kısa şekli varmı die sordum formun kalitesini düşürmek insanlarla dalga geçmek kolay olsa Gerek !
-
blackhammer bunu yazdı
hatunun sifresini almak istiyorsan phising yapmana ne gerek var? al hatunun pc,sini eline otur biraz nette gezin antivirus spyware yazilimlari varsa at bir keylogger ertesi gun tekrar pc.yi eline al keyloggeri kaldir antivirusu spyware yazilimlari var idiyse tekrar aktif et. sana hatunun facebook hesabi degil butun sifreleri gelir bir daha boyle yorulmazsin.
Hocam kim ugrascak keyloger da var ama hemde phising denemiş olur sosyal mühendisliğimide geliştiririm :) Yedirme konusunda
-
soru soran adamla taşşak geçen kim varsa şöyle bir kendisinin konularım bölümüne bir baksın acaba hiçmi burada soru sormak bir şey öğrenmek amacıyla konu açmadı acaba onlarada aynı şekilde taşşak geçilse hoş mu olurdu ?
ayıp arkadaşlar ayıp ben konuda taşşak geçilecek derecede komik bir şey görmedim herkes pishing konusundada bilgili olmayabilir...