Facebook Reklam Verme İle İlgili
-
Beyler facebook üzerinden reklam olayı epey bi arttı.
geçen kullanayım dedim fakat kredi kartımı kabul etmedi , bir arkadaşa sordum sanal kart ile yaptım ben diyor .
siz nasıl yapıyosunuz.
bide bunun incelikleri nedir.
ben bunu bir websitesinin facebook sayfası için yapıcam. ordaki takipçileri artırırsak siteyi de canlandırır diyorum :)
bilgileriniz nedir ? -
Satış için facebook reklamları nasıl, daha önce satış için kullanan ve verim almış birileri varmı acaba tahribatta ?
-
kimse reklam vermemiş arkadaş facebooka
-
İlk defa reklam vermek istediğimizde, facebook ödeme yaptığınız kartın kendinize ait olduğunu ispatlayıncaya kadar hesabı banlar.
Kartınıza ait ekstre, veya scan edilmiş bilgileri gönderirseniz hesabınız onaylanır. Birde, çok sık gördüğüm bir çözüm var- sanal kart ile ödemenizi yaparsanız sorun oluşmuyor. Facebook reklam kodlar piyasada oldukça yayın onları denemenizde fayda var hocam. -
Ben, kart tanımlayıp verdim reklamı, belirli bir limit belirledim, o limite kadar reklam sürdü, sonra bitti, reklam fiyatları uygun, google adwords gibi karmaşık değil yapılandırma, kendi sitelerimden birinin urlsini verdim.
-
TheMayk bunu yazdı
Ben, kart tanımlayıp verdim reklamı, belirli bir limit belirledim, o limite kadar reklam sürdü, sonra bitti, reklam fiyatları uygun, google adwords gibi karmaşık değil yapılandırma, kendi sitelerimden birinin urlsini verdim.
kart tanımlama nasıl yaptın hocam ?
-
Eğer e-ticaretse mevzu Facebook'tan satış hiti beklemeyin. En iyisi google'dur. Facebook boş ziyaretçi gönderir.
-
kart tanımlamada da kabul etmiyor arkadaş yaa. kafayı yiyecem.
-
MustyKTE bunu yazdı
kart tanımlamada da kabul etmiyor arkadaş yaa. kafayı yiyecem.
sanal kart ile denedinmi
-
MustyKTE bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
kart tanımlama nasıl yaptın hocam ?
Yeni reklam oluşturdum, ayarlamaları yaptım ve sonra kart tanımlama çıktı, direk tanımlayıp devam ettim.

-
biraz konu dışı tavsiye, sakın keyword'e dayalı reklam yapma bir kere yaptım alakasız bir kitleden ucuz kurtuldum.