Facebook Resim Silme Hızlı?
-
annem 628 adet profil resmi 500 yakında normal resmi olan bir kadın.
şimdi resimlerin arasından silmek istiyor fakat şu eskisi gibi silmeişlemini silinecekleri tickleyipsonra sil bunları diyemedim bir türlü.
tek tek silinme var oda işkence. birşeyi benmi kaçırıyorum
-
albümleri silse?
-
silmek istediklerini bir albüme taşıyıp albümü silsin.
-
Ya oncesen boyle tickliyorduk o olay yokmu. Tasimakta olum. Lap top touch pad den. Pit pit secicen tasi dicen
-
Facebook hiçbir resminizi gerçekten silmiyor.
1 hafta önce bi açığı çıktı android telefonlarda kullanılan bir program ile geçmişe ait ne kadar sildiğinizi sandığını resminiz filan varsa bulunuyordu. -
TR-SCOPJE bunu yazdı
1 hafta önce bi açığı çıktı android telefonlarda kullanılan bir program ile geçmişe ait ne kadar sildiğinizi sandığını resminiz filan varsa bulunuyordu.link atsana hocam sildiğime pişman olduğum bi foto var da onu bulaym
-
Haymatlos bunu yazdıTR-SCOPJE bunu yazdı
1 hafta önce bi açığı çıktı android telefonlarda kullanılan bir program ile geçmişe ait ne kadar sildiğinizi sandığını resminiz filan varsa bulunuyordu.link atsana hocam sildiğime pişman olduğum bi foto var da onu bulaym
1 hafta evvelin haberi. inan akıllı telefonum olmadığı için uygulamanın adını tam hatırlamıyorum.. Ama f ile başlaya facebook u anımsatan bir ismi vardı. Eğer hatırlarsam burda paylaşırım.
-
TR-SCOPJE bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıTR-SCOPJE bunu yazdı
1 hafta evvelin haberi. inan akıllı telefonum olmadığı için uygulamanın adını tam hatırlamıyorum.. Ama f ile başlaya facebook u anımsatan bir ismi vardı. Eğer hatırlarsam burda paylaşırım.
fecoder googleplay ücretsiz yenilerde 19. sırada
-
crystalmeth bunu yazdıTR-SCOPJE bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıTR-SCOPJE bunu yazdı
fecoder googleplay ücretsiz yenilerde 19. sırada
evet evet buydu fecoder
-
yok hocalar silinik olan fotolar çıkmadı
-