folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sayfa İsmi Değiştirme Nasıl Oluyor (60.000Beğeni)

Facebook Sayfa İsmi Değiştirme Nasıl Oluyor (60.000Beğeni)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Beyler Belediye başkan adayımız seçimi kazandı :) Malum seçim çalışmaları boyunca sayfanın ismi belediye başkan adayı idi. Şimdi bunu başkanı olarak değiştirmek istiyorum bunun yönetimi nedir  ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Yok öyle bi dünya :D

manhyak tarafından 31/Mar/14 16:22 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

İşte ileriyi düşünseydin olmayacaktı bunlar :D Yoksa çok iyi para kazabilirdin sayfadan gittiii :) 

www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

biz firma adını güncellemiştik facebook ile görüşerek. hoş dijital pazarlama ilgilendiği için ayrıntısı pek bilmiyorum.

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Öncelikle Facebook ta sayfa isimleriyle ilgili en basit kural 200 beğeni kuralıdır.

200 den sonra isim değişikliği yapamazsın.

Şahıs örneğin Ahmet Mehmet diyelim Facebook ta bu hesabın ona ait olduğunu belgelemelidir. Belgeleme işlemi yapıldıktan sonra facebook a böyle bir talepte bulunabilirsiniz. onaylı sayfa sistemine geçti hatta ve hatta ismine açılmış diğer sayfaları da alabilirsiniz. Bu işlerle ilgilenen pek çok kurum var.

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

o isimde başka bir sayfa alıp kullanıcıları aktarabiliyordun sonrada sayfa url adını alırsın olur biter DİYE DÜŞÜNÜYORUM :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

r10 da bu isi apan adamalr var onalra ulas.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Birkac yontem gordum de hepsi sacma sapan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

hacilar kusura bakmayin konu disi olacak ama bir sorunum var.facebook ta kendi hesabimdan actigim sayfada ve kendi zaman tunelimde video yukleyemiyorum.her yuklemek istedigimde telif haklarindan dolayi gecici olarak engellendi gibi uyari cikiyor.sadece fotograf yukleyebiliyorum ;))bu durum birkac saatte surebilirmis ya da birkac gun.bu sorunu nasil cozebiliriz :/

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Real_Love bunu yazdı

hacilar kusura bakmayin konu disi olacak ama bir sorunum var.facebook ta kendi hesabimdan actigim sayfada ve kendi zaman tunelimde video yukleyemiyorum.her yuklemek istedigimde telif haklarindan dolayi gecici olarak engellendi gibi uyari cikiyor.sadece fotograf yukleyebiliyorum ;))bu durum birkac saatte surebilirmis ya da birkac gun.bu sorunu nasil cozebiliriz :/

Videoyu biraz düzenle. Ne bilim yazı ekle birazını kırp falan (hayal gücüne kalmış diyim) o telif şeysi gider.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

http://tr.1337day.com/exploit/description/21843

edit:   http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_tpCzozf4zIJ:https://khalil-shreateh.com/khalil.shtml/index.php/facebook/facebook-hacks-tutorials/77-change-facebook-page-name-over-200-likes-legal-way.html+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

d3lete tarafından 05/Nis/14 16:21 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4468 Toplam Mesaj: 17