folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sayfa Satan

Facebook Sayfa Satan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocalar bende 500 bin üyeli sadece yurt dışına açık sayfa var ne kadar eder Türkiye'ye kapalı

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

ya deli olacak 250 bin 500 bin nasıl yaptınız bunu böyle. Benim eticaretin bir sayfası var 2500 ü geçemedi amk.

yolu bilen varsa öğretsin bir zahmet

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

ya deli olacak 250 bin 500 bin nasıl yaptınız bunu böyle. Benim eticaretin bir sayfası var 2500 ü geçemedi amk.

Sayfa duplicate olayı vardi halen duruyormu bılmıyorum .. Yuksek uyelıkli facebook hesaplari direk Sayfaya aktarılıyor o sekılde fan sayfası buyuyor.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı

Sayfa duplicate olayı vardi halen duruyormu bılmıyorum .. Yuksek uyelıkli facebook hesaplari direk Sayfaya aktarılıyor o sekılde fan sayfası buyuyor.

mirror olayıydı zamanında yapmıştım uzun zamandır unuttum ben onu ama elimde hesap yok ki deneyeyim.. geri gelmiyor birde sonra

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

Hocalar bende 500 bin üyeli sadece yurt dışına açık sayfa var ne kadar eder Türkiye'ye kapalı

Yurtdışı da para ediyor. Ama aktifliği önemli olan hocam. 

Hala aranan kan bulunamadı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bende sayfa var ama işine yarar mı bilemem fiyatları yüksek gelebilir.

bir tane mühendislik sayfası 90k full organik ve çok aktif = 10.000 TL

bir tane taraftar sayfası 85 k full organik ve aktif = 8.000 TL

bir tane öğrenci sayfası 9k full organik ve baya aktif = 1.000 TL

bu zamanda organik sayfa bulmak çok zor. özellikle organik sayfaların pek çoğu sayfa reklamlarıyla sayfa kullanıcılarını boğmuş ve küstürmüş durumda. En güzeli bence bir sayfa aç önce kendi arkadaş listeni davet et

ardından aldığın adminler listelerini davet etsin. Güncel ve kendine has paylaşımlar yap 

ardı arkası kesilmiyor sonra zaten. 

bu dediğim 3 sayfa da bu şekilde bu hale geldi ve hızla da artışları devam ediyor. haftaya 95k 100k ve 15k olur bu üçüde :)

bu şekil sayfaları da satamazsın zaten işte benim gibi yüksek fiyat isteyip yine bana kalsın diye uğraşırsın :) talibi çok olur heveslisi çok olur hayranı çok olur :)

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek

Twitterden sonra facebook a da mı el atsak diye düşündüm fakat facebook devri bitiyor ya :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

bende sayfa var ama işine yarar mı bilemem fiyatları yüksek gelebilir.

bir tane mühendislik sayfası 90k full organik ve çok aktif = 10.000 TL

bir tane taraftar sayfası 85 k full organik ve aktif = 8.000 TL

bir tane öğrenci sayfası 9k full organik ve baya aktif = 1.000 TL

bu zamanda organik sayfa bulmak çok zor. özellikle organik sayfaların pek çoğu sayfa reklamlarıyla sayfa kullanıcılarını boğmuş ve küstürmüş durumda. En güzeli bence bir sayfa aç önce kendi arkadaş listeni davet et

ardından aldığın adminler listelerini davet etsin. Güncel ve kendine has paylaşımlar yap 

ardı arkası kesilmiyor sonra zaten. 

bu dediğim 3 sayfa da bu şekilde bu hale geldi ve hızla da artışları devam ediyor. haftaya 95k 100k ve 15k olur bu üçüde :)

bu şekil sayfaları da satamazsın zaten işte benim gibi yüksek fiyat isteyip yine bana kalsın diye uğraşırsın :) talibi çok olur heveslisi çok olur hayranı çok olur :)

Bu kadar fiyat istediğine göre kazandırıyordur hocam. O zaman hiç millete fiyat verip ağız sulandırma lütfen :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Benim sayfanın aktifliği var hocalar hergün yine ortalama bi rakamda üye geliyor hiç türk arap üye yok müzikler var enstrümantal 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

biz birşey kazanmak için açmadık ki sayfaları :)

kazanmakta istemiyoruz zaten bizim takipçiler eğlensin arada sırada ekmek çıkıyor yemeklik falan filan :) 

SYL 184
Toplam Hit: 3357 Toplam Mesaj: 26