Facebook Sayfa Satan
-
Hocalar bende 500 bin üyeli sadece yurt dışına açık sayfa var ne kadar eder Türkiye'ye kapalı
-
ya deli olacak 250 bin 500 bin nasıl yaptınız bunu böyle. Benim eticaretin bir sayfası var 2500 ü geçemedi amk.
yolu bilen varsa öğretsin bir zahmet
-
necroshine bunu yazdı
ya deli olacak 250 bin 500 bin nasıl yaptınız bunu böyle. Benim eticaretin bir sayfası var 2500 ü geçemedi amk.
Sayfa duplicate olayı vardi halen duruyormu bılmıyorum .. Yuksek uyelıkli facebook hesaplari direk Sayfaya aktarılıyor o sekılde fan sayfası buyuyor.
-
h2run bunu yazdınecroshine bunu yazdı
Sayfa duplicate olayı vardi halen duruyormu bılmıyorum .. Yuksek uyelıkli facebook hesaplari direk Sayfaya aktarılıyor o sekılde fan sayfası buyuyor.
mirror olayıydı zamanında yapmıştım uzun zamandır unuttum ben onu ama elimde hesap yok ki deneyeyim.. geri gelmiyor birde sonra
-
UNKN0WN bunu yazdı
Hocalar bende 500 bin üyeli sadece yurt dışına açık sayfa var ne kadar eder Türkiye'ye kapalı
Yurtdışı da para ediyor. Ama aktifliği önemli olan hocam.
Hala aranan kan bulunamadı.
-
bende sayfa var ama işine yarar mı bilemem fiyatları yüksek gelebilir.
bir tane mühendislik sayfası 90k full organik ve çok aktif = 10.000 TL
bir tane taraftar sayfası 85 k full organik ve aktif = 8.000 TL
bir tane öğrenci sayfası 9k full organik ve baya aktif = 1.000 TL
bu zamanda organik sayfa bulmak çok zor. özellikle organik sayfaların pek çoğu sayfa reklamlarıyla sayfa kullanıcılarını boğmuş ve küstürmüş durumda. En güzeli bence bir sayfa aç önce kendi arkadaş listeni davet et
ardından aldığın adminler listelerini davet etsin. Güncel ve kendine has paylaşımlar yap
ardı arkası kesilmiyor sonra zaten.
bu dediğim 3 sayfa da bu şekilde bu hale geldi ve hızla da artışları devam ediyor. haftaya 95k 100k ve 15k olur bu üçüde :)
bu şekil sayfaları da satamazsın zaten işte benim gibi yüksek fiyat isteyip yine bana kalsın diye uğraşırsın :) talibi çok olur heveslisi çok olur hayranı çok olur :)
-
Twitterden sonra facebook a da mı el atsak diye düşündüm fakat facebook devri bitiyor ya :)
-
Freak bunu yazdı
bende sayfa var ama işine yarar mı bilemem fiyatları yüksek gelebilir.
bir tane mühendislik sayfası 90k full organik ve çok aktif = 10.000 TL
bir tane taraftar sayfası 85 k full organik ve aktif = 8.000 TL
bir tane öğrenci sayfası 9k full organik ve baya aktif = 1.000 TL
bu zamanda organik sayfa bulmak çok zor. özellikle organik sayfaların pek çoğu sayfa reklamlarıyla sayfa kullanıcılarını boğmuş ve küstürmüş durumda. En güzeli bence bir sayfa aç önce kendi arkadaş listeni davet et
ardından aldığın adminler listelerini davet etsin. Güncel ve kendine has paylaşımlar yap
ardı arkası kesilmiyor sonra zaten.
bu dediğim 3 sayfa da bu şekilde bu hale geldi ve hızla da artışları devam ediyor. haftaya 95k 100k ve 15k olur bu üçüde :)
bu şekil sayfaları da satamazsın zaten işte benim gibi yüksek fiyat isteyip yine bana kalsın diye uğraşırsın :) talibi çok olur heveslisi çok olur hayranı çok olur :)
Bu kadar fiyat istediğine göre kazandırıyordur hocam. O zaman hiç millete fiyat verip ağız sulandırma lütfen :D
-
Benim sayfanın aktifliği var hocalar hergün yine ortalama bi rakamda üye geliyor hiç türk arap üye yok müzikler var enstrümantal
-
biz birşey kazanmak için açmadık ki sayfaları :)
kazanmakta istemiyoruz zaten bizim takipçiler eğlensin arada sırada ekmek çıkıyor yemeklik falan filan :)