folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Ta Ard Arda Hesap Açma ( Tabi Açamama ) Yardım

Facebook Ta Ard Arda Hesap Açma ( Tabi Açamama ) Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Bende 15000 tane acagim bakalim

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    jqueryxs bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

https://encrypted.google.com/#q=browser+fingerprint

http://ip-check.info/?lang=en

Muhtemelen facebook seni bir yerden yakalıyor. Aynı IP adresini kullanan başka bir bilgisayar var mı ? Eğer o bilgisayar facebook'a giriyorsa facebook senden şüphelenebilir.

Bunun için ayrı bir konu açarsan daha çok cevap alırsın.

Konu başlığı: IP adresini değiştirdiğim halde site beni tanıyabilir mi ? olabilir :)

Hocam ayrı bir bilgisayar olmasa da 2 cep telefonu var :D

ama bak sorunun o olmaması lazım cunku İP yi de degıstırdım , Mac adresını de degıstrıdım ...

Şuanda aklıma gelen tek sey (sanal pc olusturmak) ki bilmıyorum olusturmayı :D yada pc ye 35 kere format atıp 35 tane profıl acmak :P

Siz düz mantık düşünüyorsunuz ondan facebook sizi bir yerden yakalıyor işte :)

IP adresini değiştirdiniz fakat o 2 cep telefonundan aynı profile giriliyor ve facebook sizi yakalıyor.

Tamam bı de oyle deneyelım :)

wifiyi kapadım telefonlarda tekrar ip yi sıfırlayıp , cerezlerı sılıp denıcem hemen :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    jqueryxs bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

https://encrypted.google.com/#q=browser+fingerprint

http://ip-check.info/?lang=en

Muhtemelen facebook seni bir yerden yakalıyor. Aynı IP adresini kullanan başka bir bilgisayar var mı ? Eğer o bilgisayar facebook'a giriyorsa facebook senden şüphelenebilir.

Bunun için ayrı bir konu açarsan daha çok cevap alırsın.

Konu başlığı: IP adresini değiştirdiğim halde site beni tanıyabilir mi ? olabilir :)

Hocam ayrı bir bilgisayar olmasa da 2 cep telefonu var :D

ama bak sorunun o olmaması lazım cunku İP yi de degıstırdım , Mac adresını de degıstrıdım ...

Şuanda aklıma gelen tek sey (sanal pc olusturmak) ki bilmıyorum olusturmayı :D yada pc ye 35 kere format atıp 35 tane profıl acmak :P

Siz düz mantık düşünüyorsunuz ondan facebook sizi bir yerden yakalıyor işte :)

IP adresini değiştirdiniz fakat o 2 cep telefonundan aynı profile giriliyor ve facebook sizi yakalıyor.

Al hocam işte yine yaptım mac adresını degıstırdım , ip degıstrıdım , telefonları kestım sadece pc baglı , cerezlerı temızledım yıne aynı ...
    Delirtecek benı bu face mk ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Ben kesinlikle sorun burada demedim.

O telefonların IP adresini değiştirdikten sonra internete girmemeleri yeterdi.

Size dediğim gibi sitelerin browser üzerinden kullanıcıyı deşifre etmesi üzerine ayrı bir konu açın daha çok cevap alırsınız.

Yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Ayrıca facebook sizin bilgisayarınıza program kurmadığı için mac adresini değiştirmenize gerek yok.

Yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

hoca ne upraşıyon kur oracle virtualbox  xp win7 neyse, ilk kurulumdan sonra deepfreeze yükle aç kapa artema bukadar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

Benimde başima gelmişti. Her açtiğim ACC.ta böyle birşey istiyordu. Senin gibi fazla hesap gerekmediğinden bu işi sanal PC ile halletmiştim. Belki her seferinde mac adresini ve ip yi sifirlayabilirsin bu yolla. Bir bak derim. Bende PC yok fazla yardim edemeyeceğim. 

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ya mac adresi ne yaa ne alaka arkadaşlar yapmayın mac adresini alabilmesi için java applet gibi bir şey kurması gerekiyor.

Ya ipden alır, ya cookieden alır, yada sessiondan alır , ip lokasyonundan alır. Aynı lokasyondan peş peşe üyelik isteiğinde bulunuluyormu diye bakar.

Ama mac adresi yok dananın şeyi yani...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Başka Cevabı Olan :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

UP olsun , sorun devam edıyor ...

İmza YOK !!!