Facebook Ta Arkadaş Olmayanlardan Mesaj Alma Ayarı Nerede ?
-

merhaba
resimde gördüğünüz mesaj butonu bazı arkadaşlarımda çıkmıyor ve onlarla arkadaş olmayan kişiler mesaj gönderemiyor.
kaç gündür uğraşıyoruz bir tülü yapamadık.
bu butın bende var ama onlarda yok ayarlarımızı aynı yapıyoruz onlarda yine çıkmıyor bunun sebebi nedir acaba ?
teşekürler.
-
face te arkadaş olmadığın birisne mesaj göndermek istiyorsun ama gönderemiyorsun sorunun bu mudur hocam tam anlıyamadım da
-
evet sorun bu ama şu şekilde :
arkadaşımın profiline girdiğimde onunla arkadaş değilim ona mesaj gönderemiyorum ama
o de benim arkadaşım değil o bana mesaj gönderebiliyor
ikimizinde ayarları aynı ama bende ekli olmayan kimse bana mesaj gönderebiliyor ona gönderemiyor.
ikimizinde ayarları aynı olmasına rağmen benimle arkadaş olmayan bir kimse bana mesaj gönderirken
arkadaşımın facebokunda ise ardadaş olmayan kimse mesaj gonderemiyor.
yani arkadaşımın facebook unda 'arkadaşı ekle' butorunun yanında 'mesaj' butonu yok ve biz bu ayarı bir türlü bulamadık.
zalimadam tarafından 19/Şub/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Facebook Paralı Öm Sistemini Geçme.
Selam,
Facebook özellikle erkeklerin kızlara attığı mesajların inbox'a düşmesi için sistemi paralı yaptı.
Duruma göre 2.5 liraya kadar para isteyebiliyor..
Biz ne yapıyoruz?
facebook.com/elif.sert.5 olsun mesela arkadaşın adı direk mesaj gönder derseniz para isteyecek ama
https://www.facebook.com/messages/elif.sert.5 derseniz para falan istemeden attığınız mesaj direk inbox'una düşecek.
Şöyle bir not var elimde işe yarıyormu bir dene istersen ...
-
Maldonado bunu yazdı
Selam,
Facebook özellikle erkeklerin kızlara attığı mesajların inbox'a düşmesi için sistemi paralı yaptı.
Biz ne yapıyoruz?
facebook.com/elif.sert.5 olsun mesela arkadaşın adı direk mesaj gönder derseniz para isteyecek ama
https://www.facebook.com/messages/elif.sert.5 derseniz para falan istemeden attığınız mesaj direk inbox'una düşecek.
diğere e gidiyor biz denedik.
-
ben mesaj gönderilemeyen kimseye mesaj göndermek istemiyorumki
birisi benim profile girdiğinde arkadaş ekle butorunun yanında mesaj butonunu görsün istiyorum.
not benim facebokta bu mesaj butonu var ama arkadaşınkinde yok
o da istiyorki birisi onun profiline girdiğinde hem arkadaş ekle hemde mesaj butonu ile karşılaşsın.
-
o dediğiniz eskiden oluyordu ama şimdi diğer klasörüne düşüyor.
temel filtreleme ve mutlak filtreleme var sen temeli seç.Doğum tarihini değiştirsin 18 yaş altı mesaj butonu cıkmayabiliyor facebook yardımlarında genellikle ben cevap veriyorum :)
koray tarafından 19/Şub/14 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hepsini denedim hocam yaş olsun filtreler olsun ne denediysek olmadı
benim facede sorun yok arkadaşınkinde sorun var aklımıza gelecek ne varsa denedik adamın mesaj butonu yok
benim face çok eski acaba ondanmı bende çıkıyor arkadaşta çıkmıyor :S
-
Maldonado bunu yazdı
Selam,
Biz ne yapıyoruz?
Elif sert i aradım itiraf edıyorum
Ayrıca eskıden oluyordu bu yontem hemen duzelttıler -
hayır feysbuk kullanmayı bilmesek tamam mantıklı gelebilecek hertürlü ayarı denedik
mesaj butonu olan feysbuk ile arkadaşınkini yan yana koyduk tek tek inceledik ama sonuç alamadık
bu arada ikisindende uygulama yok extradan
herşeyleri birbiri ile aynı hesaplar ne yapacaz bilmiyorum
-
facebook messenger uygulamasından gönderilenler karşı taraftada facebook messnger uygulaması varsa direk görebliyor diye biliyorum