Facebook Ta Eklemeden Resimlere Bakma..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiye etmem benim gibi merak eder denerseniz belki benim gibi 2.5 yıllık bir güvenin sarsılışını yaşar depresyona girersiniz..
-----------------------------yarini ellermi aldı ne bu isyan :D
-
bunu kmseye sölemeyin ha sadece biz bilelim :D
-
Len girmeyin şu facebook a olsun bitsin :) amele bile askere gitti hala siz facebooka giriyonuz :)
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------el kol kafa deme bana sakın sakın sakın hıncımı çıkarırım :| farklı bişey bi dostun kazığına gelmişim öyle el kolla alakalı bişey xD
-
herkes kabul ederse herkesin kişisel bilgilerine girer bu uygulama zaten.
-
tavsiye etmem benim gibi merak eder denerseniz belki benim gibi 2.5 yıllık bir güvenin sarsılışını yaşar depresyona girersiniz..
-----------------------------gerçeği görmek uzun zamanda her zaman fayda getirir.
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------el kol kafa deme bana sakın sakın sakın hıncımı çıkarırım :| farklı bişey bi dostun kazığına gelmişim öyle el kolla alakalı bişey xD
-----------------------------hocam çıkar hıncını sen yeterki rahatla :D
-
pesimistzombi ye sonuna kadar katılıyorum. Bilmediğiniz yalanlar ile yüzleştiğinizde sizin psikolojiniz için hiç iyi olmuyor tecrübeyle sabit. boş verin gitsin yoluna!!!
-
StReaM aptal aptal konuşma bsg
bi altındaki msj da sana kapak olsun
o da sadece bi uygulama, bug falan değil, kafan o kadar basıyosa ben napim? terbiyesizlik yapma ki ben de yapmıyım.
-
arkadaşlar bilgileriniz alınıyor söylemedi demeyin... yöntem çalışıyo ama bilgilerinizde sizin onayınızla hemde gidiyor...