folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Ta Sayfamda Sorun Var.

Facebook Ta Sayfamda Sorun Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:
    -----------------------------

HaLFDeviL bunu yazdı:

MacuncuMacit bunu yazdı:
    Arabesk sayfa. Bir müslüm gürses, orhan taşıyan videoları eksik. tam amele sayfası :D
    Arkadaşda biraz haksız değil sanki =)

Arkadaşın Haksız Olduğu Taraf Sayfama Hakaret İçeren Sözler Yazması Sende Gelip Arkadaşı Haklı Buluyorsun Olmaz Boyle.

Edit : neyse ya haklı buldum işte uzatmıcam . 

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Sayfana çok sayıda kutumu diyeyim sekmemi diyeyim ondan eklemişsin ( aşk , aşkım , online arkadaşlarını davet et , kurucu ,menu değerlendirme ,anket vs )

Bunlarda sanırım 3 tanesi sayfanın anasayfasında yani duvarda çıkıyor olması lazım geri kalanı kutular sekmesine gider acaba hepsi oryamı gitti olabilir yani aklıma gelen o , ben tıkladım ama açılmadı hiçbişey göremedim sende açılıyorsa kutular sekmesinde neler olduğunu bi söyle bakalım. Yani eğer orya gittilerse ordan anasayfana getirmen kolay

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kimin yok ki, en iyisi boşverelim şu siteyi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

Facedeki Hayran Sayfamda Yandaki Hayran Sayısı Vb. Hertürlü Şeyi Göremiyorum.Yardım Lütfen

http://i40.tinypic.com/xqkhhv.jpg

aynı sorun bendede var hacı sadece senın sayfana ozel bir şey degıl benım iki sayfamda o srun var dugerlerınde bir sorun yok ....

Facebook da bu aralar hakketen sorun var bıde ıyı bırsey yapmaya kalkısırken daha bok edıyolar su hayran ol degıl beğen olması sacma oldu..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bencede Çok Saçma Oldu O Beğen Yazısı.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bu sorun cok kişinin basına musallat oldu ve hiç bir yerde konu ile ilgili adam akıllı bir cevap bulamıyorsun. ama rahat ol o sol menude yer alan hic bir nesne silinmez hatta sayfayı düzenle alanına girmek icin şu yöntemi kullanabilirsin

mesela şu linkin sonuna http://www.facebook.com/pages/edit/?id=burayakendisayaninidnumarasinigir

nereden anlarım sayfamın id numarasını diye sorarsan sayfanda ki profil resmine tıkla acılan sayfada linke bak oradan id numaranı kopyala yukarıda ki linkin sonuna yapıstırıp entere bas.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
Toplam Hit: 3133 Toplam Mesaj: 27