Facebook Ta Sayfamda Sorun Var.
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------
HaLFDeviL bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
Arabesk sayfa. Bir müslüm gürses, orhan taşıyan videoları eksik. tam amele sayfası :D
Arkadaşda biraz haksız değil sanki =)
-----------------------------Arkadaşın Haksız Olduğu Taraf Sayfama Hakaret İçeren Sözler Yazması Sende Gelip Arkadaşı Haklı Buluyorsun Olmaz Boyle.
Edit : neyse ya haklı buldum işte uzatmıcam . -
Sayfana çok sayıda kutumu diyeyim sekmemi diyeyim ondan eklemişsin ( aşk , aşkım , online arkadaşlarını davet et , kurucu ,menu değerlendirme ,anket vs )
Bunlarda sanırım 3 tanesi sayfanın anasayfasında yani duvarda çıkıyor olması lazım geri kalanı kutular sekmesine gider acaba hepsi oryamı gitti olabilir yani aklıma gelen o , ben tıkladım ama açılmadı hiçbişey göremedim sende açılıyorsa kutular sekmesinde neler olduğunu bi söyle bakalım. Yani eğer orya gittilerse ordan anasayfana getirmen kolay
-
Kimin yok ki, en iyisi boşverelim şu siteyi
-
warderpipi bunu yazdı:
Facedeki Hayran Sayfamda Yandaki Hayran Sayısı Vb. Hertürlü Şeyi Göremiyorum.Yardım Lütfen
http://i40.tinypic.com/xqkhhv.jpg
-----------------------------aynı sorun bendede var hacı sadece senın sayfana ozel bir şey degıl benım iki sayfamda o srun var dugerlerınde bir sorun yok ....
Facebook da bu aralar hakketen sorun var bıde ıyı bırsey yapmaya kalkısırken daha bok edıyolar su hayran ol degıl beğen olması sacma oldu..
-
Bencede Çok Saçma Oldu O Beğen Yazısı.
-
bu sorun cok kişinin basına musallat oldu ve hiç bir yerde konu ile ilgili adam akıllı bir cevap bulamıyorsun. ama rahat ol o sol menude yer alan hic bir nesne silinmez hatta sayfayı düzenle alanına girmek icin şu yöntemi kullanabilirsin
mesela şu linkin sonuna http://www.facebook.com/pages/edit/?id=burayakendisayaninidnumarasinigir
nereden anlarım sayfamın id numarasını diye sorarsan sayfanda ki profil resmine tıkla acılan sayfada linke bak oradan id numaranı kopyala yukarıda ki linkin sonuna yapıstırıp entere bas.