Facebook Ta Silgi İçine Kopya Yerleştirme Videosu Bilen ?
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
o nasıl kopya öyle yaa eşcinsellik dersi mi o verici ali alıcı mehmet yazıyor :D:D:D
bnde onu dicektim şimdi :Dharbi kopyası o ?:D
-----------------------------video'daki dialogu görmediniz mi adam evi kerhaneye çevirdiler diyor :D
-
arkadaşlar şiddetle tavsıye edılır dehşet kopya çektım ıkı sınavda da fınallerı ınş uçuracağım süper yöntem az mantıklı olsan önüne de bı arkını oturtup sınav sonuna kadar çıkma diye tembıhlersen sırtın yere gelmez :)
-
Ben de buna benzer yazıyordum kopyaları sağ tarafın önüne oturuyor okuyordum ama hiç böle heyecanlanmıyordum heyecan bitirir kopya çekemezsin bir de hoca yaklştığında hiç heyecanlanmayacan bi kere hocanın yanında iken bakıp gaf yaptık hoca farketti kopyaları ver dedi bende hocam dursun filan dedim alcam dedi neyse almadı ama kendi ana dersi önemli ama onun kendi dersinde çekseydim direk idare nolcanı düşünemiyom valla, bi kaç kere kopya çekmeyip güvenini kazandım sonra tekrar çektim.... onda biraz kafayı eğmek gerekiyordu bu iyi imiş hiç aklıma gelmedi geldi ama nası koycaz filan düşünmedim önceden bilseydim bunun gibi yapardım
-
SeRDaR bunu yazdı:
o nasıl kopya öyle yaa eşcinsellik dersi mi o verici ali alıcı mehmet yazıyor :D:D:D
-----------------------------9. sınıftayken görmüştük bizde Dil Ve Anlatım dersinin ilk konusu İletişim :)