folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook Ta Silgi İçine Kopya Yerleştirme Videosu Bilen ?

Facebook Ta Silgi İçine Kopya Yerleştirme Videosu Bilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

HacKeR_tr bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:

o nasıl kopya öyle yaa eşcinsellik dersi mi o verici ali alıcı mehmet yazıyor :D:D:D

bnde onu dicektim şimdi :Dharbi kopyası o ?:D

video'daki dialogu görmediniz mi adam evi kerhaneye çevirdiler diyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar şiddetle tavsıye edılır dehşet kopya çektım ıkı sınavda da fınallerı ınş uçuracağım süper yöntem az mantıklı olsan önüne de bı arkını oturtup sınav sonuna kadar çıkma diye tembıhlersen sırtın yere gelmez :)

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de buna benzer yazıyordum kopyaları sağ tarafın önüne oturuyor okuyordum ama hiç böle heyecanlanmıyordum heyecan bitirir kopya çekemezsin bir de hoca yaklştığında hiç heyecanlanmayacan bi kere hocanın yanında iken bakıp gaf yaptık hoca farketti kopyaları ver dedi bende hocam dursun filan dedim alcam dedi neyse almadı ama kendi ana dersi önemli ama onun kendi dersinde çekseydim direk idare nolcanı düşünemiyom valla, bi kaç kere kopya çekmeyip güvenini kazandım sonra tekrar çektim.... onda biraz kafayı eğmek gerekiyordu bu iyi imiş hiç aklıma gelmedi geldi ama nası koycaz filan düşünmedim önceden bilseydim bunun gibi yapardım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

SeRDaR bunu yazdı:

o nasıl kopya öyle yaa eşcinsellik dersi mi o verici ali alıcı mehmet yazıyor :D:D:D

9. sınıftayken görmüştük bizde Dil Ve Anlatım dersinin ilk konusu İletişim :)

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
Toplam Hit: 3985 Toplam Mesaj: 15