Facebook Tan Hapise :|
-
Facebook iyidir (Yersen tabi :)
-
İyi olmuş ne diyim...
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
begenmeyenler neden begenmediklerini de aciklayabilir mi?
-----------------------------nedenmi beğenmiyorum gereksiz olduğunu düşünüyorum bu zımbırtın amacı nedir eski arkadaşları bulmakmı yoksa yeni arkadaşlar edinmekmi
sorduklarım eski arkadaşlarımı bulmak iatiyorum, ilkokul şu bu. ihtiyacm yok ben zaten eskilerden görüşmek istediklerimle görüşüyorum
yok amaç yeni arkadaş bulmaksa ki zannetmiyorum iki gün sonra adımı unutacak arkadaşı ben ne yapayım :|
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------nedenmi beğenmiyorum gereksiz olduğunu düşünüyorum bu zımbırtın amacı nedir eski arkadaşları bulmakmı yoksa yeni arkadaşlar edinmekmi
sorduklarım eski arkadaşlarımı bulmak iatiyorum, ilkokul şu bu. ihtiyacm yok ben zaten eskilerden görüşmek istediklerimle görüşüyorum
yok amaç yeni arkadaş bulmaksa ki zannetmiyorum iki gün sonra adımı unutacak arkadaşı ben ne yapayım :|
-----------------------------katılıyorum..
7-8 yıl görüşme..arama,msj atma,cağrı yapma..
kıçı kırık bı sıteden sebep tekrar karşılaş(!) yaa ne ggünlerdı,ewet ya öyleydı vb.. :|
-
Facebook ve arkadaşlık sitelerinden neden nefret ettiğimi bir kez daha anlamış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyorum...
-
arkadaş listemde en az 90 tane japon var. bi tanesi türkiyeye gelirse benimle buluşcak. babam çok zengin benim, tonla para verir yine alır japonu. benim olacak japon. binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------bn ilkokldayken msn kullanmıodum, cep telfnuda kullanmıodum dolayısıyla arkadaslarımla tek bglantım okuldu. nadirende olsa ev telefnu olan vardı.
nese bn 5. snfta okldan ayrıldım bşka okula gectm 1-2 sne eski okuluma gttm arkadslarımı görmeye zyarete.. gelgelelimki ortaoklda btti ve lise bşladı.
alayının izini kybettm ne telfnları vaaar ne msnleri. bn 24saat onlineym yada telefmn 24saat acık neye yarar?
lisem btti gectim üniye bi gn snftan cok samimi bi kız dedi yaa facebook die bişi var bnde acmak istiom uf puf fln. e dedm tmm bnde aciim bari braber acalım bakalım neymş. bu şeklde bşladı face mhbbetm peki sonuç ?
o cok svdiim ama telfnları olmayan, okldan ayrıldktan bi süre sorada bglantım kopan ilk okl arkadslarımdan 11 tanesi şuan lstemde ekli ve 6tanesiyle sık sık grüşüyorz..
-
lkokul arkadaşlarımın isimlerini hatırlamıyorum. lisedeki arkadaşlarımın isimlerini çok nadir hatırlıyorum.
ünivdeki arkadaşlarımdan 10 tanesinin isim soyisimini ancak hatırlıyortum. zaman dan çalan bi mekanizma.
facebok aklıma geldiğinde bi geri tepki verilmesi oluyor. arka plana atmak gibi.