folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Tanımadığım Sayfa Ve Kişileri Beğeniyor

Facebook Tanımadığım Sayfa Ve Kişileri Beğeniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar

günlerdir takip ediyorum. Hergün 2-3 sayfa veya kişiyi facebook hesabım beğeniyor veya takip ediyor. Hepsini siliyorum. Ertesi gün farklı kişi veya sayfalar takipte. Pc kapalı olup hiç açmadığım halde ki bugün açmadım yine takip ediyorum. Facebook üzerinden oyun oynamam ve izin verdiğim programları birkaç hariç ki onlarda güvenilir n11 trendyol gibi uygulamalar haricinde sildim. İşin içinden çıkamadım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tarayıcı eklentilerini kontrol ettin mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tarayıcı eklentilerini kontrol ettin mi ?

Hocam hepsi antivirüs ve spam engelleyici. Birde pc bugün hiç açmadım yine de etki edermi? Ayrıca tarayıcıdan logout yapsam ve eklentiler kaynaklıysa logout sonrası beğenmeye devam edermi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sifre degistirmeyi denedin mi?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Hocam denemedim ama çift kimlik doğrulamalı. Ayrıca login olunan cihazlarda temiz. Şifremi sana dahil versem login olamazsın. Şimdi yine baktım garip sayfalar beğenilmiş. Pc kapalı hiç açmadım bu nasıl oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

Hocam denemedim ama çift kimlik doğrulamalı. Ayrıca login olunan cihazlarda temiz. Şifremi sana dahil versem login olamazsın. Şimdi yine baktım garip sayfalar beğenilmiş. Pc kapalı hiç açmadım bu nasıl oluyor

Benimde aynı olay insta da oldu şifre filan değiştim duzeldi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Olay şöyle oluyor özellikle instagram için.

İnsanlar beni takipten çıkanları beni gizliden izleyenleri göstersin amaçlı reklamları olan sitelere gidiyor.

Şifresini bu siteye dan diye yazıyor.

Daha sonra bu şifreyi ele geçirenler, instagram,facebook api kullanarak otomatik olarak milleti takip ettiriyorlar.

Hani şu organik takipçi satan yerler varya. İŞTE ORDAKİ ORGANİK SEN OLUYORSUN.

Saygılar.

zeybekustasi tarafından 23/Oca/22 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam şifre olayını sanmıyorum. Hatta insta da özel kod serisi var. Geçenlerde silmiştim tekrar yükliyim dedim o özel kodları sordu. Allahtan backup vardı ordan bulup kodu girdim. İzin verdiğim uygulamalara baktım biraz daha sildim. Pc kapalı. Acaba telefondaki uygulamalar yapıyor olabilir mi? İphone8 model

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Niye ısrarla sifreni degistirmiyorsun??? Degistirirsen sorunun cozuluyor. 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

Şifre değiştirmek oauth token'ı öldürüyor muydu ki?

Öldürüyorsa ve/veya sorun izin verilen bir uygulama yahut şifre girilmek suretiyle dahil olunan bir veritabanıysa yine çözülür.

Ama chrome'un verilerini okuyan bir executable, ya da direkt Chrome eklentisi ile session okunuyor ve işlem yapılıyorsa şifre değiştirmek işe yaramayacaktır.

Arkadaş inatla şifremi hiçbir yere girmedim diyorsa ve eminse, ya bir uygulamaya izin vermiştir ya da eklenti/program yemiştir farkında olmadan.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    AnaMuhalefet bunu yazdı

Şifre değiştirmek oauth token'ı öldürüyor muydu ki?

Öldürüyorsa ve/veya sorun izin verilen bir uygulama yahut şifre girilmek suretiyle dahil olunan bir veritabanıysa yine çözülür.

Ama chrome'un verilerini okuyan bir executable, ya da direkt Chrome eklentisi ile session okunuyor ve işlem yapılıyorsa şifre değiştirmek işe yaramayacaktır.

Arkadaş inatla şifremi hiçbir yere girmedim diyorsa ve eminse, ya bir uygulamaya izin vermiştir ya da eklenti/program yemiştir farkında olmadan.

Yani güzel aciklamissin ihtimalleri de sonuc sifre yada telefona/pcye vs. erisim var demek ki bir sekilde.

Bana da en basiti sifre geldigi icin oyle cozer diye dusundum.

Daha komplike olabiliyormus. Baska telden sifre degistirip facebooka hic girmezse problem kalmıyor dimi :) Neyse konuyu dagitmayim, teknik tarafa daha hakim arkadaslara oncelik vereyim.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1717 Toplam Mesaj: 13
facebook like hack