Facebook Tehlikesinin Farkındamısınız ?
-
vatan millet meselesi oldu facebook :) yaw benim bilgilerimi alsa ne olacak almasa ne olacak birde facebooku eğlence için kullanıyorum bi kaç resmim dışında bi adım soyadım yazıyor başka bişeyim yok hem olsa ne olacak binlerce insan varken :) ünlü değiliz iş adamı değiliz siyasetçi değiliz bürokrat değiliz bize ne yapabilirler. hem ona bakarsak facebooka gelene kadar niceleri var...
-
oda bşeymi tahribat.com da tc nolarımızı logluyor :)
-
facebook tehlikelimi !!!! Sizin öysmden haberiniz yok galiba.... Adam anamın kızlık soyadına varana kadar reklam şirketlerine satıyor. Facebook yanında hiç kalıyor.
-
Dert değil , bizlerde facebook için tehlikeliyiz :')
-
onu sil kurtul bunu engelle temiz temiz takıl diyen arkadaşlara sözüm ben bugün kapattım hesabı öyle yapmakla olmuyo işte... facebook gibi bi siteye bağımlı kalmak, facebookla yaşamak, bunları bir değerlendirin bence kendi içinizde
-
tehlikenin farkındayım ve facebook hesabım 1 yıldır kapalı (:
-
Tehlike benim göbek adım yavru :)
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------
Google plus ile ilgili bir konu dikkatimi çekti benimde, detaylı araştırma yapma imkanım olmadı ama yaptığımda paylaşırım burda.
Google+ a ilk girdiğimde kayıt için ismimi ve soyismimi bile yazmadım, gmail hesabım olduğu için bazı bilgilerimi aynı database den kullanıyor yada plus databaseine otomatik kopyalamış olabilir. Ama asıl ilginç olan face te bile paylaşmadığım hatta kariyer.net hariç hiç bir yerde paylaşmadığım iş tecrübelerim deneyimlerim daha önce çalıştığım firmalar iletişim numaraları adresleri falan gibi birçok bilgi otomatik olarak profilimde karşıma çıkınca şok oldum.
Dediğim gibi henüz bir araştırma yapmaya vaktim olmadı ama bu bilgilere nasıl ulaştıklarını bulduğumda burdan yazıcam.
-----------------------------googleda çok sayıda servis var. picasa, buzz, youtube... bunlardan herhangi birine belki çok zaman önce bilgi girmiş olabilirsin. muhtemelen oralardan çekmiştir.