folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook Tehlikesinin Farkındamısınız ?

Facebook Tehlikesinin Farkındamısınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaSuM_SeRSeRi
    MaSuM_SeRSeRi's avatar
    Erkek

vatan millet meselesi oldu facebook :) yaw benim bilgilerimi alsa ne olacak almasa ne olacak birde facebooku eğlence için kullanıyorum bi kaç resmim dışında bi adım soyadım yazıyor başka bişeyim yok hem olsa ne olacak binlerce insan varken :) ünlü değiliz iş adamı değiliz siyasetçi değiliz bürokrat değiliz bize ne yapabilirler. hem ona bakarsak facebooka gelene kadar niceleri var...

TÜRKMÜSÜN GÖSTER ÜRKSÜN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oda bşeymi tahribat.com da tc nolarımızı logluyor :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

facebook tehlikelimi !!!!   Sizin öysmden haberiniz yok galiba.... Adam anamın kızlık soyadına varana kadar reklam şirketlerine satıyor. Facebook yanında hiç kalıyor.

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Dert değil , bizlerde facebook için tehlikeliyiz :')

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

onu sil kurtul bunu engelle temiz temiz takıl diyen arkadaşlara sözüm ben bugün kapattım hesabı öyle yapmakla olmuyo işte... facebook gibi bi siteye bağımlı kalmak, facebookla yaşamak, bunları bir değerlendirin bence kendi içinizde

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

tehlikenin farkındayım ve facebook hesabım 1 yıldır kapalı (:

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Tehlike benim göbek adım yavru :)

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Google plus ile ilgili bir konu dikkatimi çekti benimde, detaylı araştırma yapma imkanım olmadı ama yaptığımda paylaşırım burda.

Google+ a ilk girdiğimde kayıt için ismimi ve soyismimi bile yazmadım, gmail hesabım olduğu için bazı bilgilerimi aynı database den kullanıyor yada plus databaseine otomatik kopyalamış olabilir. Ama asıl ilginç olan face te bile paylaşmadığım hatta kariyer.net hariç hiç bir yerde paylaşmadığım iş tecrübelerim deneyimlerim daha önce çalıştığım firmalar iletişim numaraları adresleri falan gibi birçok bilgi otomatik olarak profilimde karşıma çıkınca şok oldum.

Dediğim gibi henüz bir araştırma yapmaya vaktim olmadı ama bu bilgilere nasıl ulaştıklarını bulduğumda burdan yazıcam.

-----------------------------

googleda çok sayıda servis var. picasa, buzz, youtube... bunlardan herhangi birine belki çok zaman önce bilgi girmiş olabilirsin. muhtemelen oralardan çekmiştir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4375 Toplam Mesaj: 29