Facebook Türkiye Kullanıcılarına Dünyadan Örnekler
-
Swool sayesinde kurtulcaz inşallah.. Kapatsınlar :)
facebookukapatalim.com :F
-
ahaha sessiz dinledim feysbuıuık karşımı bişi diolar manaszlar işte, nasl seviyom orayı bi bilseniz .l
dun ilkokul arkadaşmı gordm ama feysbukta diil deme ihtiaycı hissetm bi an .f
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------feysbukun amuna koam ne lan bu.Sosyal alan yeriymiş gerizekalılıktan başka bişe değil.İlk okul arkadaşının adını ezbere bilip ordan bulucakmışım yalan aq iş güç karı kız.O ismi bilen mantık şimdiye kadar bizi çoktan aya gönderirdi.videodaki yoruma bakın :D
-----------------------------abi bilmeden yorum yapma... Okudğun ilkokulun yadalise hernyse grubuna kaydoluon o okulda okuyan herkes orda var zaten ismi ve resmi görünce hatırlıon otomatikman, gerizekalıysan hatırlıyamazsın o ayrı... Anladın ;)
her işi kötüye kullanlar mutlaka olur bu heryerde geçerli onun önüne geçemezsin... Ama facebookta geçebiliosun ? nasıl mı ?Arkadaşın dışındaklarina msg alımını kapatarak,profilini kapatarak hatta arkadaş listeni bile kapatarak... Yani ufak kendi capında bi aile kurmuş oluosun...
Videoda bence çok salakça hiç gülmedim :S -
facebookukapatalim.com
katılıyorum ^^ ztn ben netlog dan ad soy ad ile arama yapabiliyordum yani hala da ilk açıldı günlerden beri hem nick hemde ad soyad olarak arama yapılıyor
tayfun ilme yazın netlog ları olanlar görürler bni =) feysbuk alemele işi ^.^
-
swoola helal olsun ! tam destek swool
:D
-
Facebook yok bakmaya gerek de yok keko dolu
-
bu swool da yonja gold üyeliği war siz bilmiyosunuz :|
feysbuk üyeliği bile war :F hem de kız profili :C