Facebook Uçkura El Attı :))
-
Çevremde 100 kişi varsa, bunların 25'i 18'in altında ve facebook üyesi.
Facebook Türkçe olmadan önce ''Serdar abi benide üye yapsana'' diyen kişi sayısı pek de azımsanacak sayıda değil =)
Mahallenin çocukları çok eskiden sokakta top oynardı, biraz eskiden counter, az eskiden fifa, şimdi bütün gününü internet kafede facebook'ta geçiriyorlar =) Geniş bi anket yapmadım fakat gözlemlerim bunu gösteriyor. Bu istatistik Türkiye facebook kullanıcıları için geçerli tabii =)
-
Arkadaşlarım arasında anket yaptım facebookun 100%' 18 yaş altı...
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sen bilmiyorsun galiba bizim Feysbuk uzmanımız antifeysbukcu swool abimizdir.
-
reklam vermek kaç para acep durex'in reklamını yapçam minnettarlığımı ifade etmek için çok sağalamlar..
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Bunun için alim olmaya gerek yok =) %25 abartılı gibi durmasın, soyut olgulardan bahsetmiyorum, facebook'la ilgili haberler bile bazı istatistiklere yardımcı olur. 90'ın altında ki kullanıcılar dürüst davranmak zorunda değil.
-----------------------------:D ben zaten demiyorum facebook da ki insanların hepsi 18 yaş üstü ama naptın hojam ya yüzde 30 nedir ya
-----------------------------sayılara takılmayalım sayın hocam :) matematik iyidir hoştur ama bozar delikanlıyı :):):)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Imba bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Bunun için alim olmaya gerek yok =) %25 abartılı gibi durmasın, soyut olgulardan bahsetmiyorum, facebook'la ilgili haberler bile bazı istatistiklere yardımcı olur. 90'ın altında ki kullanıcılar dürüst davranmak zorunda değil.
-----------------------------:D ben zaten demiyorum facebook da ki insanların hepsi 18 yaş üstü ama naptın hojam ya yüzde 30 nedir ya
-----------------------------sayılara takılmayalım sayın hocam :) matematik iyidir hoştur ama bozar delikanlıyı :):):)
-----------------------------Haklısın:D