Facebook Üyelikleri Siliniyor Mu ?
-
arkadaşım söle bir düşün...
tahribat.com adresine giriyorsun ve sol tarafta en son ne zaman girdiğin yazıyo şimdi tahribat.com gereksiz uyeleri silecek olsa bir kaç kod yazıp belirledikleri tarihten sonra girmeyenleri silmeleri mi daha kolay yoksa birine mail cekip sitedeki loglardan bilmem kaç bin adet satırı tek tek incelemesi mi daha kolay?
şimdi facebook ile karşılaştır :D ayrıca facebook sistemini düşün bir de maili düşün ne kadar taş devri duruyo dimi...
-
2-3 ay önce bir fake user açıp 400 kadar tip ekledim çeşitli mail şifreleri girek çeşitli outlook defterleri ile bir sürü adam ekledim.Bunların 100 tanesine bu mesajı yolladım.Eklediğim hiç bir adamın benimle alakası yoktu 2gün önce banada geldi:) bugünde konusu açıldı...
-
Bende zaten inanmadım ama benim böle şeylere inanmayan ark. şimdi bana doğru falan dediler bende o yüzden biraz şüpheye düştüm.
Yoksa ben hic önemsemiyorum zaten :|
-
Borsa değeri "Türkiye İş Bankası" ile eşdeğer olan bir şirketin bunu yapması beklenebilirmi?
Facebooku mynet sanan adamlar bekler...
yaşasın ben ve süper zekam hahaha -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Borsa değeri "Türkiye İş Bankası" ile eşdeğer olan bir şirketin bunu yapması beklenebilirmi?
Facebooku mynet sanan adamlar bekler...
yaşasın ben ve süper zekam hahaha
-----------------------------harbi sen misin yazarı :D bana da geldi hç sklemedim
-
bu maili atanın ta a.Q
-
bravo recep abi bunu başlatanın içimizden biri olması çok gurur verdi bana birden :)
-
zuhaha diyorum başka bişey demiyorum
-
2. darbe antikky den bu keklere x)
ahuahuaa
-
silseler güzel olur ama kurtulurum