Facebook Ve Youtube
-
feysuku yutup olarak kullanan mallara uyuz oluyorum. haftada 1 bilemedin 2 vidyo paylaş, içinde kendi vidyoların da olsun.
millet geliyo hergün 4-5 vidyodan aşağı olmamak üzere alakasız vidyolar paylaşıyo. hepsine koyim.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
youjizz ile xhamster aynı desen destek cıkardım ama face ile youtube alakasız :))
zuha xD -
birisi sosyal ağ sitesi , diğeri video paylaşım sitesi.
patlıcan mı daha mor , elma mı daha kırmızı?
-
youtubede oluşturulan profillerin daha gelişmişini facebook yapmış diye algıladım ben..
-
feysbuk youtuba denk olamaz
-
gençler facede bu kadar video dönmesinin sebebi biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşlarıyız. Zira yabancılar bu kadar video paylaşmıyor. Faceyi diğer fonksyonlar için kullanıyorlar. Bizde youtubedeki eksikliklerimizi burda gideriyoruz. ki zaten 2sinin de yeri çok ayrı. kısacası facenin içine etmeyi başardık. içi amele kaynıyor. geçen kafeye bi kız geldi facesiyle ilgili bi soru sordu gittim baktım 92 arkadaşlık isteği. şimdi diceksiniz kız kaşar mı.Hayır efendim bizim millet çok abazan:)
-
vayhayvanvay bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
youjizz ile xhamster aynı desen destek cıkardım ama face ile youtube alakasız :))
zuha xD
-----------------------------Yok bence onlar da aynı değil.Farklı çizgilerde.
-
Saçma Olmuş ...
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
Facebook video sitesi değildir. Facebook'u video sitesi olarak kullanan tek millet Türklerdir.
-----------------------------aynen aga....
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------böyle çokbilmiş 251554 tane ülkede gidip araştırma yapıp da sonuca varmış gibicesine konuşmak da Türklere esasdır galiba.
facebook insanların hayatında olup bitenleri gösteren site değil mi? ee fotoğraf, yazı, video tabiiki olacak. ki bunların hepsi de Türklerde var. sadece video mu var sanki :S
-----------------------------Yeterli milletten, yeterli arkadaşım var bu fikre varmak için, emin olabilirsin.
Mesele fotoğraf, video, yazı meselesi değil.
Sosyal hayatınla ilgili bi video paylaşırsın, olmadı kendinle alakalı bulduğun bir şeyi paylaşırsın. Ama seninle alakalıdır yani.
Allah aşkına bi aç bak arkadaş listene, neredeyse videodan başka paylaşılan bir şey yok ortada.
'Bunu paylaşmayan beni silsin', 'Bunu izlemeyenin Allah belasını versin' şeklinde isimlerle videolar ve başka da bi bok yok profillerde.
Ha unutmadan bi de farmville denen zımbırtı..
Sonuna kadar katılıyorum sana :) hatta + + + katılıyorum bunun için araştırmaya gerek yok