Facebook Virüs Engelleyemem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

hal ettim sorunu gene de teşekkür ederim..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

başlığı görünce "virüs yollamak isterim" konusu geldi aklıma :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

Bu çok yayılmaya başladı herkese bulaşıyo aman dikkat .

Werner Heisenberg
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

aynı olay başıma geldi ve kurtulamıyorum. şu başlat regedit olayını denedim bende öyle bir dosya yok ayrıcı google dosyası dışarda.
    avast yukledım bir işe yaramadı bulup silemedi chrome uzantılar da flaşh player dosyası var virüs o ama bir türlü silemiyorum sadece anlık

kaldırıyorum pc baştan başladıgında tekrardan geri geliyor.
    yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

aynı olay başıma geldi ve kurtulamıyorum. şu başlat regedit olayını denedim bende öyle bir dosya yok ayrıcı google dosyası dışarda.
    avast yukledım bir işe yaramadı bulup silemedi chrome uzantılar da flaşh player dosyası var virüs o ama bir türlü silemiyorum sadece anlık

chrome kaldır ardından program files tan chrome klasorunu sil tekrardan temiz bir chrıme kur hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

chrome kaldır ardından program files tan chrome klasorunu sil tekrardan temiz bir chrıme kur hocam.

combofix le tarat pc yi....

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

yok hocam denedim onu silinmiyor.Hatta çalıştır-regedit vs bölümünden sildim yükledim aksi taktirde chrome sılmıyo ve yenıden yuklenmesını engellıyor.
    combofixide denedim hocam da ya benim bilgisayarda çalışmıyor yada ben beceremiyorum tarattıgımda biraz zaman sonra internet baglantımı kesıyor pc nın yapabılecegı butun işlemler duruyor ama bir sonuç yok öyle kalıyor ve virüs yine aynı yerinde 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

combofix i çalıştırabildin mi... belkide sendeki antivürüs combofix in çalışmasına izin vermiyor...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

çalışıyor fakat işlem tamamlanmıyor yani başladığı işi bitirmiyor.bütün dosyaları tek tek aradım sildim ama bakalım şuanlık bir sıkıntı yok gibi 

Toplam Hit: 3115 Toplam Mesaj: 20