Facebook Virüs Engelleyemem
-
noname bunu yazdı
Na buyrun anlatmışlar burda
hal ettim sorunu gene de teşekkür ederim..
-
başlığı görünce "virüs yollamak isterim" konusu geldi aklıma :)
-
Bu çok yayılmaya başladı herkese bulaşıyo aman dikkat .
-
aynı olay başıma geldi ve kurtulamıyorum. şu başlat regedit olayını denedim bende öyle bir dosya yok ayrıcı google dosyası dışarda.
avast yukledım bir işe yaramadı bulup silemedi chrome uzantılar da flaşh player dosyası var virüs o ama bir türlü silemiyorum sadece anlık
kaldırıyorum pc baştan başladıgında tekrardan geri geliyor.
yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. -
HoLYSeRo bunu yazdı
aynı olay başıma geldi ve kurtulamıyorum. şu başlat regedit olayını denedim bende öyle bir dosya yok ayrıcı google dosyası dışarda.
avast yukledım bir işe yaramadı bulup silemedi chrome uzantılar da flaşh player dosyası var virüs o ama bir türlü silemiyorum sadece anlık
yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
chrome kaldır ardından program files tan chrome klasorunu sil tekrardan temiz bir chrıme kur hocam. -
Citizen bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
chrome kaldır ardından program files tan chrome klasorunu sil tekrardan temiz bir chrıme kur hocam.
combofix le tarat pc yi.... -
Citizen bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
chrome kaldır ardından program files tan chrome klasorunu sil tekrardan temiz bir chrıme kur hocam.yok hocam denedim onu silinmiyor.Hatta çalıştır-regedit vs bölümünden sildim yükledim aksi taktirde chrome sılmıyo ve yenıden yuklenmesını engellıyor.
combofixide denedim hocam da ya benim bilgisayarda çalışmıyor yada ben beceremiyorum tarattıgımda biraz zaman sonra internet baglantımı kesıyor pc nın yapabılecegı butun işlemler duruyor ama bir sonuç yok öyle kalıyor ve virüs yine aynı yerinde -
combofix i çalıştırabildin mi... belkide sendeki antivürüs combofix in çalışmasına izin vermiyor...
-
çalışıyor fakat işlem tamamlanmıyor yani başladığı işi bitirmiyor.bütün dosyaları tek tek aradım sildim ama bakalım şuanlık bir sıkıntı yok gibi