Facebook Zynga Poker Chipi Satarak Para Kazanmak İsteyen Varmi ?
-
bişey sorucam bu pokerde aldıgımız chipler masıl geliyor hesabımıza ?
-
Telekinesis bunu yazdı
Hafız benim babaya düzenli 10m alıyorum senden alıyım bari fiyatlar uygun 30m alayım uygun bi zamanda telefon yollar mısın. iletişimde kalalım.
hoca yurt dısındayim. serkan.turan@live.com facebook tan eklersen daha güzel olur.
-
-
antivirus bunu yazdı
bişey sorucam bu pokerde aldıgımız chipler masıl geliyor hesabımıza ?
hesap bilgilerini veriyorsun yükleniyor hesabinda da en aza 100k olmasi gerekiyor yoksa banned.
-
anlamadığım mevzu siz nerden kazanıyorsunuz hocam? oyundaki reklamları hep dolandırıcılık diye düşünüyordum ben, yani sormak istediğim sizin bi hileniz mi var, yoksa oynayıp mı kazanıyorsunuz?
-
RotKerim bunu yazdı
anlamadığım mevzu siz nerden kazanıyorsunuz hocam? oyundaki reklamları hep dolandırıcılık diye düşünüyordum ben, yani sormak istediğim sizin bi hileniz mi var, yoksa oynayıp mı kazanıyorsunuz?
Bende satin aliyorum fakat oynayip kazananlarda var.
-
scarletbeard bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Hocam 30M almak istiyorum pp ödeme var mı ?
-
Schwarz bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Hocam 30M almak istiyorum pp ödeme var mı ?
malesef sadeece nakit