Facebooka Cepten Girmek Bedavaymış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hayırlı geceler bu faceboka cepten girmek bedava 0.facebook.com girince ücret ödemiyorsunuz diyor e bende beleş mezar bulsam dalacam misali açtım telefonu girdim üstede AVEA ücretsiz girişyaptınız gibi bir not düşüyor soyle dolandım falan çıktım ki meğer dolandırılmışım 0,2 tl e heba oldu.

bu bedava dedikleri nasıl oluyor bu operatorlerin anlayamadım bilgisi olan varmı

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/05/20/cepten_ucretsiz_facebook

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

evet bedava bende giriyorum ama arada bi gidiyo kuruş

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

bedava da nasıl gidiyor o zaman paralı

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

evet bedava bende giriyorum ama arada bi gidiyo kuruş

aynen resimlerde felan ücret alıyorlar ama önceden  uyarı veriyor ücretli diye.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ben girdim çıktım sadece başka bişi ypmadım AVEA dan giriyorum siz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

resimlere izin verdiğinde gidiyor resimleri kapatmalısın

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu işin dolandırıcılıgı..şimdi durum şudur..facebook aslında ucretsiz.gercektende böyle..fakat gsm şirketleri siz nete baglandıgınızda baglanırken cektiginiz mb ın ücretini kesiyor.sadece baglantı ucreti ödüyorsunuz..onun dışında bir ucret yok..turkcellde bi kampanya var genctrkcelli iseniz günlük 100kb kullanım yaptıktan sonra 50 krus alıor ve 15 mb kullanabiliyorsunuz..neti actıgıız anda 70 kb fln kullanmıs oluyorsunuz..face e girincede ordan ücret almıyor..ama zaten baglanırken bile sınırı asınca sizden ucreti düşüyor..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

arkadaşlar bu işin dolandırıcılıgı..şimdi durum şudur..facebook aslında ucretsiz.gercektende böyle..fakat gsm şirketleri siz nete baglandıgınızda baglanırken cektiginiz mb ın ücretini kesiyor.sadece baglantı ucreti ödüyorsunuz..onun dışında bir ucret yok..turkcellde bi kampanya var genctrkcelli iseniz günlük 100kb kullanım yaptıktan sonra 50 krus alıor ve 15 mb kullanabiliyorsunuz..neti actıgıız anda 70 kb fln kullanmıs oluyorsunuz..face e girincede ordan ücret almıyor..ama zaten baglanırken bile sınırı asınca sizden ucreti düşüyor..

Benim hat faturalı olduğu için duyduğumda arkadaşa denetmiştim kontörü gitmemişti. Eğer senin dediğin gibiyse kardeşimle beraber 2 haftadan beri günde 15 dakika girdiğimizi varsayarsak faturalar geldiğinde babam bize telefonları sokabilir.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

Benim hat faturalı olduğu için duyduğumda arkadaşa denetmiştim kontörü gitmemişti. Eğer senin dediğin gibiyse kardeşimle beraber 2 haftadan beri günde 15 dakika girdiğimizi varsayarsak faturalar geldiğinde babam bize telefonları sokabilir.

:D faturalı hatı bilmiyorum..ama su var 15 mb i doldurmak zor yaa..günde 50 krs gitmiş olabilir..trkcell kontrlüde böle..facebook ta 500 sayfa gezebilirsin günde..msn fln da acıyordum ben..zaten kullanımını gösterior su kadar mb kullandın su kadar ucret diye..diger hatları bilmem

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

VAZELİN FALAN BUL BİR YERDEN O ZAMAN rahat olur en azından :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

saçma bişey ya o bedavadan girince resimler gözükmüyor.resimlere bakmak için onay veriyosun kontör yiyor. neyini bedava yaptınız o zaman ?

http://kocaer.me
Toplam Hit: 2647 Toplam Mesaj: 13