Facebooka Cepten Girmek Bedavaymış
-
hayırlı geceler bu faceboka cepten girmek bedava 0.facebook.com girince ücret ödemiyorsunuz diyor e bende beleş mezar bulsam dalacam misali açtım telefonu girdim üstede AVEA ücretsiz girişyaptınız gibi bir not düşüyor soyle dolandım falan çıktım ki meğer dolandırılmışım 0,2 tl e heba oldu.
bu bedava dedikleri nasıl oluyor bu operatorlerin anlayamadım bilgisi olan varmı
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/05/20/cepten_ucretsiz_facebook
-
evet bedava bende giriyorum ama arada bi gidiyo kuruş
-
bedava da nasıl gidiyor o zaman paralı
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
evet bedava bende giriyorum ama arada bi gidiyo kuruş
-----------------------------aynen resimlerde felan ücret alıyorlar ama önceden uyarı veriyor ücretli diye.
-
ben girdim çıktım sadece başka bişi ypmadım AVEA dan giriyorum siz
-
resimlere izin verdiğinde gidiyor resimleri kapatmalısın
-
arkadaşlar bu işin dolandırıcılıgı..şimdi durum şudur..facebook aslında ucretsiz.gercektende böyle..fakat gsm şirketleri siz nete baglandıgınızda baglanırken cektiginiz mb ın ücretini kesiyor.sadece baglantı ucreti ödüyorsunuz..onun dışında bir ucret yok..turkcellde bi kampanya var genctrkcelli iseniz günlük 100kb kullanım yaptıktan sonra 50 krus alıor ve 15 mb kullanabiliyorsunuz..neti actıgıız anda 70 kb fln kullanmıs oluyorsunuz..face e girincede ordan ücret almıyor..ama zaten baglanırken bile sınırı asınca sizden ucreti düşüyor..
-
Ekerci bunu yazdı:
arkadaşlar bu işin dolandırıcılıgı..şimdi durum şudur..facebook aslında ucretsiz.gercektende böyle..fakat gsm şirketleri siz nete baglandıgınızda baglanırken cektiginiz mb ın ücretini kesiyor.sadece baglantı ucreti ödüyorsunuz..onun dışında bir ucret yok..turkcellde bi kampanya var genctrkcelli iseniz günlük 100kb kullanım yaptıktan sonra 50 krus alıor ve 15 mb kullanabiliyorsunuz..neti actıgıız anda 70 kb fln kullanmıs oluyorsunuz..face e girincede ordan ücret almıyor..ama zaten baglanırken bile sınırı asınca sizden ucreti düşüyor..
-----------------------------Benim hat faturalı olduğu için duyduğumda arkadaşa denetmiştim kontörü gitmemişti. Eğer senin dediğin gibiyse kardeşimle beraber 2 haftadan beri günde 15 dakika girdiğimizi varsayarsak faturalar geldiğinde babam bize telefonları sokabilir.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------Benim hat faturalı olduğu için duyduğumda arkadaşa denetmiştim kontörü gitmemişti. Eğer senin dediğin gibiyse kardeşimle beraber 2 haftadan beri günde 15 dakika girdiğimizi varsayarsak faturalar geldiğinde babam bize telefonları sokabilir.
:D faturalı hatı bilmiyorum..ama su var 15 mb i doldurmak zor yaa..günde 50 krs gitmiş olabilir..trkcell kontrlüde böle..facebook ta 500 sayfa gezebilirsin günde..msn fln da acıyordum ben..zaten kullanımını gösterior su kadar mb kullandın su kadar ucret diye..diger hatları bilmem -
VAZELİN FALAN BUL BİR YERDEN O ZAMAN rahat olur en azından :D
-
saçma bişey ya o bedavadan girince resimler gözükmüyor.resimlere bakmak için onay veriyosun kontör yiyor. neyini bedava yaptınız o zaman ?