Facebook.Com XSS | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool
-
Beyler bu xss mi redirect mi?
-
tabi tabi xss bu tabi tabi
açıklama yapayım bari
o dosya facebook saolsun yonlendirmeler icin hazırladığı bir dosyadır url kısmına nereyi girersen oraya zaten yonlenicektir bu basit bir fonksiyondan baska bir sey değildir.
sadece facebook uzerinden bir yere yonlendirilmis olursunuz okadar.ayrıca yonlendirilen veriler facebook dışına taşınamaz yani herhangi bir şekilde cookie alamazsınız.(tabi tam incelemedim sadece yorumu söylüyorum)
taktir etttik seni swool :D api üzerinden bütün facebook dev.lerine verilen bir seyi buldun hll olsun :D
tobe tobe ne hale döndü tahribat tobe tobe -
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------
açıklama yapayım bari
o dosya facebook saolsun yonlendirmeler icin hazırladığı bir dosyadır url kısmına nereyi girersen oraya zaten yonlenicektir bu basit bir fonksiyondan baska bir sey değildir.
sadece facebook uzerinden bir yere yonlendirilmis olursunuz okadar.ayrıca yonlendirilen veriler facebook dışına taşınamaz yani herhangi bir şekilde cookie alamazsınız.(tabi tam incelemedim sadece yorumu söylüyorum)
taktir etttik seni swool :D api üzerinden bütün facebook dev.lerine verilen bir seyi buldun hll olsun :D
tobe tobe ne hale döndü tahribat tobe tobe
-----------------------------Yönlendirmeler için hazırladığı dosya mı ? :)
Hangi yorumu söylediğini merak ettim, mitnick'le mi görüştün ?
-
elinde fake facebook giriş sayfası olan varmı?
-
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------
açıklama yapayım bari
tobe tobe ne hale döndü tahribat tobe tobe
-----------------------------Ek olarak, sen beni tahribat.com üzerinden başka bir URL'e yönlendirebilir misin ?