folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Facebook.Com XSS | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool

Facebook.Com XSS | Üyeleri Oltaya Getirmek - Phishing | Credit : Swool

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Beyler bu xss mi redirect mi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    tabi tabi xss bu tabi tabi

açıklama yapayım bari

o dosya facebook saolsun yonlendirmeler icin hazırladığı bir dosyadır url kısmına nereyi girersen oraya zaten yonlenicektir bu basit bir fonksiyondan baska bir sey değildir.

sadece facebook uzerinden bir yere yonlendirilmis olursunuz okadar.ayrıca yonlendirilen veriler facebook dışına taşınamaz yani herhangi bir şekilde cookie alamazsınız.(tabi tam incelemedim sadece yorumu söylüyorum)

taktir etttik seni swool :D api üzerinden bütün facebook dev.lerine verilen bir seyi buldun hll olsun :D

tobe tobe ne hale döndü tahribat tobe tobe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

RoadMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

açıklama yapayım bari

o dosya facebook saolsun yonlendirmeler icin hazırladığı bir dosyadır url kısmına nereyi girersen oraya zaten yonlenicektir bu basit bir fonksiyondan baska bir sey değildir.

sadece facebook uzerinden bir yere yonlendirilmis olursunuz okadar.ayrıca yonlendirilen veriler facebook dışına taşınamaz yani herhangi bir şekilde cookie alamazsınız.(tabi tam incelemedim sadece yorumu söylüyorum)

taktir etttik seni swool :D api üzerinden bütün facebook dev.lerine verilen bir seyi buldun hll olsun :D

Yönlendirmeler için hazırladığı dosya mı ?  :)

Hangi yorumu söylediğini merak ettim, mitnick'le mi görüştün ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    elinde fake facebook giriş sayfası olan varmı?

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

RoadMaster bunu yazdı:

açıklama yapayım bari

Ek olarak, sen beni tahribat.com üzerinden başka bir URL'e yönlendirebilir misin ?

Toplam Hit: 3515 Toplam Mesaj: 16