Facebookta 1 Hırsıza Hayat Dersi....
-
hocam peki senden kopardığı(çaldığı) 200 tl ile ilgili resmi bir evrak dekont vs var mı ? eğer varsa sen de şikayette bulunabilirsin..yoksa da bulunabilirsin ama pek bir sonuç getireceğini sanmıyorum..ayrıca senden şikayetçi olsa bile bu iş bir sonuca varmaz..boşuna şikayetçi olmuş olur =)
-
200 TL yi coktan unuttum
eleman şerefinin % 30 luk bi kısmını kaybetti okul ve akraba çevresinde buda bi 10-15 bin T L eder heral
zadgagads:D
-
Hoca parayı nasıl kaptırdın ki yav?
Edit:Oyun vasıtasıyla demişsin ama nasıl kaptırılıyo onu anlamadım :S
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Hoca parayı nasıl kaptırdın ki yav?
Edit:Oyun vasıtasıyla demişsin ama nasıl kaptırılıyo onu anlamadım :S
-----------------------------
yaw online 1 oyunda 150-200 tl lik bi araç verdim geri vermedi :D. -
hocam elemana ne yaptın tam olarak merak ettim de :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
hocam elemana ne yaptın tam olarak merak ettim de :)
tmm deşifre ediom kendimi :D..herif zaten facebookta ekliydi benim..
bende bu herife ne yapablirim oturdugum yerden die düşündüm..
onun ismiyle 1 hesap açtım resimlerinide ekledim face'den yeni hesapa okul bilgisini,yer,yurt,ortam,GSM ne kadar bilgisi varsa aynen 1 hesap actım ve Tüm ortamına kendisini GAY olarak tanıttım zaten saç stiliyle felan şüpheli duruor erkeklikten :p.ama normal erkekti senin benim gibi ve bugun şok etkisini yaşamış oldu sayemde.
hadi ben huzurlu bi şekilde yatagıma gidiom yarın vize var ,görüşürüz :p
-
Milletle okadar dalga geçiliyor , okadar hakaret ediliyor bir cacık olmuyor sen elin zırtapozunu ibne kılığına soktun diye mi dava acıcaklarmış.
Bir cacık olmaz.
-
Hayat sana güzel ne takíyosun bu kadar dava açsa sikayeti ne olcak tutanakta "beni top mu yapmìslar" diye mi geçicek xD oyunda kesin kodur xD bìrakìn artìk su para tuzagìnì yavv xD
-
Adami azcık cinsinden kaydırmısın sadce bi bok olmaz hoca
-
bu devirde bubana bile guvenmicen .. + sanal ortamda tanışıosn sora yuzyuze goruşuosn biişiler paylaşıosn kısa bi zamanda inanmaya güvenilir oldugna inanıosn yanlış yabmışsın abi ortalık pij kaynıor ama iyi karşılıgnı vermişsn + bişi olmaz gibime gelior korhma .