Facebook'ta Açık Var Sanırım
-
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
http://img442.imageshack.us/f/69206476.png/
Hocalar heyk acıgı deil ama var bişi
-----------------------------tamamen browserından kaynaklanan problm
javascriptleri falan aktifleştirip dene
-
orda kişilerin olması için profiline bakman lazım
-
Exlorerde da olsa tmm anlicam mozilla diger broslardada aynı sadece benim pc de deil az önce arkadasın pc dede denedim
-
Sayfada Hata var dio altta bilmem görüomusun ? Ayrıca şunda zaten en yenilerdesin haber oldukça oto kendi geli bişe yazmaması doğal ,)
-
Sayfa da hata vermiş zaten.
-
haber olmadığı zaman sohbette gelimiyo ya yenile yapcaksın yada anasayfaa tıklıcan tamamen böyle hoca denemesi bedava bu sadece zamazingonun pc sinde yokya :d kapatın acın facenizi yenile yapın
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------haber olmadığı zaman sohbette gelimiyo ya yenile yapcaksın yada anasayfaa tıklıcan tamamen böyle
Hacım sayfada hata dio altta görmüomusun ? Ark görülmemsi zaten normal -
zamazingo bunu yazdı:
haber olmadığı zaman sohbette gelimiyo ya yenile yapcaksın yada anasayfaa tıklıcan tamamen böyle hoca denemesi bedava bu sadece zamazingonun pc sinde yokya :d kapatın acın facenizi yenile yapın
-----------------------------fareyi yürütünce haber eklenmişse eğer otomatikman ekliyor bende sen açık var ellam :)
-
Hacım sayfada hata dio altta görmüomusun ? Ark görülmemsi zaten normal
_________________________________________________________________________________________________
Hoca hatada bunun bi ismi olur :D sadece bende deilki bu olay tmm face explorer 6 desteğini kaldırdı ama 7 de ve 8 de aynı hataları devam ediyo benim demek istediğim bu