Facebook‘Ta Bulduğu Açıkla 5500$ Kazanan Öğrenci
-
:D muritler ben bir şey demiyorum, size bırakıyorum. alta yorum olarak bombalayın :D kolpacılar ya.
Facebook’tan Bilge Adam Akademi Öğrencisine Ödül!
Bilge Adam Akademi Ankara Kızılay Şubesi öğrencisi Yunus Emre Çiçek, Facebook’a yaptığı güvenlik açığı bildirimi sayesinde 5 bin 500 Dolar kazandı.
Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, Bilge Adam Akademi Ankara Kızılay Şubesi öğrencisi Yunus Emre Çiçek’e 5 bin 500 Dolar ödül verdi.
Yunus Emre Çiçek, Bilge Adam Akademi’de aldığı Microsoft Sertifikalı Yazılım Geliştirici (MCSD) eğitimindeki ders konuları ile ilgili yaptığı araştırmalar sırasında Facebook’taki bir güvenlik açığını buldu. Tespit ettiği güvenlik açığını White Hat adı verilen birimine bildiren Çiçek, güvenlik ekibince yapılan değerlendirmenin ardından katkılarından ötürü 5 bin 500 Dolarlık ödüle layık görüldü.
Ödül kazandığı kendisine Facebook tarafından e-posta ile bildirilerek teşekkür edilen Yunus Emre Çiçek’i biz de Bilge Adam Bilişim Grubu olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. -
hemen bilge adama kaydolup facebookta açık bulmalıyım
-
Viralin dibi.Kanıt görmeden inanmam.Ayrıca Bilge adam dava açıp sözlük sitelerindeki haklarındaki gerçekleri yazan yazıları sildirdikten sonra gözümde bitmiştir.
-
genşler fotoğraf altından yardıralım biraz ibnelere.
Telefonla milleti dolandıranlara sövüyoruz ama bu ibnelerin de yaptığı dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Yalan söylemlerle milleti kandırıyorlar.
-
Citizen bunu yazdı
Viralin dibi.Kanıt görmeden inanmam.Ayrıca Bilge adam dava açıp sözlük sitelerindeki haklarındaki gerçekleri yazan yazıları sildirdikten sonra gözümde bitmiştir.
+bi milyon kez katılıyorum hocam sana
-
whitehat da ismi yok bebenin
-
50 kişi buraya yazmış ama fotoya yorum yapan yok :) Ben yorum yaptım bakalım kaldırılacak mı ? :)
-
sRcN bunu yazdı
50 kişi buraya yazmış ama fotoya yorum yapan yok :) Ben yorum yaptım bakalım kaldırılacak mı ? :)
hocu 3 yorum var ?
muritler bi yardırın yahu, bakalım tepkileri ne olacak.
-
biri fake hesapla yorum yapmış safghfanvahsgdfhagzv
edit ben bu mesajı yazarken birde utanmadan yorumunu silmiş :)
sRcN tarafından 20/Şub/14 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Siz mi siliyorsunuz mesajları adamlar mı siliyor? :D
NigraSilva tarafından 20/Şub/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Adamlar silmiş. Malzeme çıktı bugünde, toplanın. asdgklas -
yazdım la fakeyle bende saldırın :d.d
ReyiZ tarafından 20/Şub/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir