folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook‘Ta Gelen Mesajları "Görüldü" Olmadan Görebilme - Script

Facebook‘Ta Gelen Mesajları "Görüldü" Olmadan Görebilme - Script

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

konu altında bende ufak bi soru sorim

facebook u açıldığı tarihten günümüze kadar eklenen resim vs görebiliyorduk
    forumda paylaşıldı ama bulamadım ?

profiline gir, hareketler dökümüne bak.

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Facebook son gönderilen mesajı zaten orada gösterir fakat overflow özelliğinden dolayı hepsini göremeyiz.

Yazının bulunduğu divin class'ında white-space:nowrap; özelliğini kaldırırsanız görebilirsiniz.

._13 = class'ın adı.

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Facebook son gönderilen mesajı zaten orada gösterir fakat overflow özelliğinden dolayı hepsini göremeyiz.

Yazının bulunduğu divin class'ında white-space:nowrap; özelliğini kaldırırsanız görebilirsiniz.

._13 = class'ın adı.

eklentiyi kullanırken mi yapalım bunu? 

._l2, ._l3 {
    1. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />overflowhidden;
    2. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />text-overflowellipsis;
    3. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />white-spacenowrap;

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

._13 = class'ın adı.

eklentiyi kullanırken mi yapalım bunu? 

._l2, ._l3 {
    1. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />overflowhidden;
    2. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />text-overflowellipsis;
    3. < class="enabled-" style="visibility: ; : left; font-size: 10px; margin: 0px; vertical-align: top; : relative; : 1; width: 18px; left: -40px;" ="" />white-spacenowrap;

Hayır, ben sadece eklenti olmadan da yapılabileceğini göstermek için söyledim.

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Yapmanız gereken

http://facebook.com/ajax/mercury/change_read_status.php

şu linki engellemek. Ben chrome'da AdBlock un options kısmındaki customize yerindeki filters a bu URL i giriyorum, ve chromedan mesajları okuduğumda, kimseye "seen" tag i gitmiyor ^_^

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Yapmanız gereken

şu linki engellemek. Ben chrome'da AdBlock un options kısmındaki customize yerindeki filters a bu URL i giriyorum, ve chromedan mesajları okuduğumda, kimseye "seen" tag i gitmiyor ^_^

Aynısını yaptım hocam :D teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    SpArK bunu yazdı

Yapmanız gereken

Eyvallah. Yalnız şöyle bir sıkıntım var, bu sefer de, okuyoruz belki ama, okuduklarımız okunmamış gibi gözüküp şu kadar mesajınız var diyebiliyor arada kırmızı uyarıyla facebook ^_^

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı
    tosun bunu yazdı
    SpArK bunu yazdı

Yapmanız gereken

Eyvallah. Yalnız şöyle bir sıkıntım var, bu sefer de, okuyoruz belki ama, okuduklarımız okunmamış gibi gözüküp şu kadar mesajınız var diyebiliyor arada kırmızı uyarıyla facebook ^_^

Firefox da nasıl engelleyebiliriz bunu? Hangi menüden?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

facebooktan konu açılmış bende sorim seni arayanlar iletişime geçsin diye bişey var ordan arkadaslar yapıyordum beni arayan bulamıyodu diye biliyordum ama resimlerekadar ortak arkadasımız olmayan şahıslar aratıp bulup görüyor...

1. Benin adımı soyadımı mail adresimi aratıpta beni bulmamalarını nasıl yapabilrim.

2. Es kaza buldular arkadaslık mesaj ve resimlere yazılarıma bakmalarını nasıl engelleyebilirim

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

facebooktan konu açılmış bende sorim seni arayanlar iletişime geçsin diye bişey var ordan arkadaslar yapıyordum beni arayan bulamıyodu diye biliyordum ama resimlerekadar ortak arkadasımız olmayan şahıslar aratıp bulup görüyor...

1. Benin adımı soyadımı mail adresimi aratıpta beni bulmamalarını nasıl yapabilrim.

2. Es kaza buldular arkadaslık mesaj ve resimlere yazılarıma bakmalarını nasıl engelleyebilirim

hocam gizlilik ayarları bunun için var zaten artı duvarınıda kapat sadece arkadaşlara aç
    geçmişteki gönderileride kısıtlamak için hareketler dökümünden bakıver açık olanları düzenle
    ama o zor iş uğraştırır

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 6148 Toplam Mesaj: 36