Facebook‘Ta İnanılmaz Hata
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
lalada bunu yazdı:
maille aratınca cıkıyo zaten adam bu hata değilki
biri mailimi biliyosa beni tanıyodur zaten facebooktada bulsun nolcak
-----------------------------bunu düşünemeyenler var işte :)
-----------------------------yanii dimii:)))
-
baboş koyver gitsin facebook kullanan herkes bilgilerinin başkalarının elinde olduğunu biliyordur.. ufak tefek bilgilerden de bişey olmaz.. mail mi gelecek ? spam olarak işaretlerim no problem :)
-
Zaten 100 milyon facebook kullanıcının bilgileri nette dolaşırken daha ne olsun :d merak eden varsa 2 ksür gb :d
-
emailini bildikten sonra hoca ooo.Aç bi feiyk hesap arama yerine e mailini yaz direk profili gelio isimiyle beraber.
-
Eee facebook arkadaş bulma sitesi deyilmi zaten mail ile arama yapınca kim oldugu cıkıyor hata falan deyil.
-
ne açığı be :D arama yaparken isim yerine mail yazsan da oluyo aynı şey adamlar bilerek bırakmış. bişey biliyolar da yapıyolar herhalde...
-
A_REX bunu yazdı:
Zaten 100 milyon facebook kullanıcının bilgileri nette dolaşırken daha ne olsun :d merak eden varsa 2 ksür gb :d
-----------------------------zaten facebookda bu bilgileri "özellikle msn bilgilerini" sağa sola satıyor.
-
amerikanın oyunları bunlar :D
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------mailini bildiğin her kişiyi tanıyon mu? :)
bu hatayla adamın resmi varsa facebookta, o da gözüküyor.
-
Bu değilde başka bir hatası var.
Mesela geçen gün kendi hesabıma başka bir bilgisayardan gireyim dedim, saçma bişey çıktı.
Anket düzenler gibi 1 fotoğraf gösteriyor solda 4-5 isim yazıyor. bu fotoğraftaki kim diye soruyor?
ben nerden tanıyım arkadaş listemdeki herkesi arkadaş!?
Çok aptalca bi yöntem olmuş. Sonuç ne mi? Profile giremiyoruz hala.