Facebookta Kisi Engelleme?
-
Arama kısmına translations yazın.Önünüze translations/Çeviriler diye application çıkacak.Tıklayın bu applicationa.Açılınca sağ tarafta add application var.Oradan yardırın işte
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Arama kısmına translations yazın.Önünüze translations/Çeviriler diye application çıkacak.Tıklayın bu applicationa.Açılınca sağ tarafta add application var.Oradan yardırın işte
-----------------------------benim derdim inglizceyle degil facebookla hasir nesir degilim ondan direk konu actim
-
Tamam dediklerimi yap olur...
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bu tip konu başlıkları sürekli açılacaktır.
Çok sevdiğiniz Facebook'un binlerce Türk kullanıcısı olduğu halde, hala Türkçe olmaması, Türk kullanıcılarına ve Türkiye'ye verdiği değeri gösteriyor.
-----------------------------Türkçe olmayan şeyleri dışlayacaksan önce şu an yazı yazdığın klavyeden başlayalım q var..Sonra bilgisayar, teknoloji, yiyecekler!!Hiç birşey kalmaz.Facebook u sevmiyorsun diye her fırsatta da kötülemek ne kadar doğru.Senin Atatürk e hakaret videosu var diye youtube u kapatan sansürcü zihn iyetten farkın kalıyor mu?
-
oldu bile hocam sagolasin
-
Önemli değil moon...
-
Klavyenin q olması, Türkçe olmadığı anlamına gelmez :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bu tip konu başlıkları sürekli açılacaktır.
Çok sevdiğiniz Facebook'un binlerce Türk kullanıcısı olduğu halde, hala Türkçe olmaması, Türk kullanıcılarına ve Türkiye'ye verdiği değeri gösteriyor.
-----------------------------Türkçe olmayan şeyleri dışlayacaksan önce şu an yazı yazdığın klavyeden başlayalım q var..Sonra bilgisayar, teknoloji, yiyecekler!!Hiç birşey kalmaz.Facebook u sevmiyorsun diye her fırsatta da kötülemek ne kadar doğru.Senin Atatürk e hakaret videosu var diye youtube u kapatan sansürcü zihn iyetten farkın kalıyor mu?
-----------------------------Türkçe olmayan kavramları dışlamıyorum, yazdıklarımı dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Kaldı ki, okuduğum bölüm ingilizce, söz konusu olgu, popüler kültür. Her fırsatta facebook'u kötülemiyorum, facebook ile ilgili açtığım son konulara bi göz at istersen. :)
-
facebookta yapılacak ön güzel şey;
önce şifre değiştirme bölümüne girip şifre rastgele sayılarla değiştirilir ve doğrulama kısmına da yukardaki sayılar kopyalanıp yapıştırılır daha sonra da üyelik deaktive edilir. Daha sonra facebookta kayıtlı mail adresinin şifresi de aynı şekilde değiştirilir rahat edilir...
Not normalde kullandığınız mail adresinizi facebookta kullanıyorsanız, öncelikle facebookta kayıtlı mail adresinizi de kullanmadığınız bir adresle değiştirmeniz gerektiğini söylememe gerek yok heralde:D