Facebookta Kurduğunuz Ve Hiti Yüksek Gruplar
-
Facebookta kurduğunuz grupları yayınlayalım arkadaşlar.
Benim Grubumdan Bi Tanesi.

http://www.facebook.com/group.php?gid=37868044412
-
Yinemi izmir amk!
-
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
Yalovada Patates Ekmek Yememiş Nesle Aşina Değiliz
-----------------------------bu kadar üye bulmayı nasıl başardın hocam. taktik fln varmı bilgiğin yada kolay bi yöntemi ;)
bi gruba bu kadar hit kazandıracak tiyolarda bekliyorum sizlerden
-
valla grubu açtım arkadaşları davet ettim hepsi bu
ayrıyetten bi çabamız olmadı zaten ahım şahım bi hit yok:)
-
Ne var la bu izmirde
-
Hocam senin grubun hiti yüksek mi şimdi? 43 üye var,belli ki gene can sıkan,adam bayıltan ve kafa ziken İzmir propogandan için açmışsın başlığı,yeter artık be..Nazi Almanyasında Propaganda komutanı olsan,Stalingraddan bile zaferle dönerdi Hitler,ne azim varmış sende birader!
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Hocam senin grubun hiti yüksek mi şimdi? 43 üye var,belli ki gene can sıkan,adam bayıltan ve kafa ziken İzmir propogandan için açmışsın başlığı,yeter artık be..Nazi Almanyasında Propaganda komutanı olsan,Stalingraddan bile zaferle dönerdi Hitler,ne azim varmış sende birader!
-----------------------------Ehehe:D:D çok doğru sölemişsin hoja
-
hocam rene seni banlarken seni uyarmıştı izmir'in "i" sini bile yazarsan senin siteden atacaz falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. dikkat et rene ortalarda yok bu yüzden fazla kasma istersen kendini :) yani ben senin açtığın konuya bişey demiyorum herkese saygım sonsuz bu uyarıyı hatırlamadıysan hatırlatayım dedim :) yani siteden sınırsız ban yemede sitede kalıcı ol..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kardeş facebook grupları ve hitleri hakkkında konu açtım ben.
-
hacılar bir taktik yok facebook u acar acmaz gelen bütün davetiyeleri okumadan kabul eden insanlar tanıyorum yollayın yeterki
bu arda tbt facebook grubu varmı?