folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook‘Ta Paylaştı, Hayatı Karardı

Facebook‘Ta Paylaştı, Hayatı Karardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan 42 yaşındaki İbrahim Damatoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet aleyhinde basında yer alan haber ve karikatürleri Facebook’taki sayfasında paylaşarak, devlet büyüklerine hakarette bulunduğu ve küçük düşürdüğü gerekçesiyle başlatılan idari soruşturma sonunda ’maaş kesintisi’ ve ’kademe ilerlememe’ cezasına çarptırıldı. Aynı soruşturma kapsamında Ordu’ya tayini çıkarılan Damatoğlu hakkında, ’devlet büyüklerine hakaret’ suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunuldu.

DHA-Durmuş SEVİNDİK

Ankara PTT Maşmüdürlüğü Teftiş Kurulu, geçen Eylül ayında, 20 yıllık PTT memuru, evli ve 1 çocuk babası İbrahim Damatoğlu hakkında idari soruşturma başlattı. Evindeki bilgisayarını kullanarak Facebook’taki sayfasında, hükümet aleyhinde gazetelerde ve dergilerde yer alan haberlerin yanında, bazı köşe yazarlarının yine hükümet aleyhindeki yazılarıyla, karikatürler paylaşan Damatoğlu hakkında yürütülen soruşturma 2 Aralık’ta tamamlandı.

Teftiş Kurulu Kontrolörü Kadir Çevik’in yürüttüğü soruşturma sonunda Damatoğlu’na, ’siyasi ve ideolojik içerikli haber paylaşmında bulunmak, yazılı ve resimli paylaşımlarla devlete ait kurum ve kuruluşları aşağılamak, devlet büyüklerine karşı küçük düşürücü paylaşımlarda bulunmak, Başbakan’ı ve partisini hedef alan paylaşımlarda bulunmak, kamuoyunu hükümet ve Başbakan aleyhine olumsuz yönlendirmeye dönük onur kırıcı ibarelerin kullanıldığı ifade ve paylaşımları yaymak’ suçlarından ’maaş kesintisi’ ve ’kademe ilerlememe’ cezası verildi.

Aynı soruşturma kapsamında Ordu’ya tayini çıkarılan Damatoğlu hakkında, ’devlet büyüklerine hakaret’ suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunuldu.

http://gundem.milliyet.com.tr/facebook-ta-paylasti-hayati-karardi/gundem/gundemdetay/16.12.2011/1476429/default.htm

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

mal işte amk...sen devlet memurusun,dikkatli olacaksın dediklerinde yaptıklarında...hayır acemi falanda değil 20 yıllık memur...ne diyim yani...

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

kısaca adama sormuşlar http://inciswf.com/ermanhoca.swf

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Korku devleti haline getirilmek bu olsa gerek

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    facebookta nasıl görmüşler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

milleti korkutmak için tezgah  olmasın 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

stux bunu yazdı:
    -----------------------------
    facebookta nasıl görmüşler

listesinde "ileri demokrasi"yi savunan biri şikayet etmiştir hocam.. neyse konu siyasete fazla gitmesin lütfen silinmesin diye bu konunun paylaşılmasındaki amaç belli ki "kendimize mukayet olalım, dikkatli olalım" anlamında.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

evet paylaştıgmız konulara dikkat etmek lazim.birilerini suçluyan karalayan yazı resimlerden uzak durmak gerek.internet eskisi gibi degil artık.herkez herkeze dava acıyor..

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

Korku devleti haline getirilmek bu olsa gerek

alakası yok beyler. Eğer devlet memuruysanız herşeye dikkat edeceksiniz. Şöyle diyeyim; bi eylem yapılıyor mesela, memursunuz ve ordan geçerken bi an durdunuz ve resminiz çekilip şikayet edildiniz, sonucu aynen bu olur. Devlet memurlarının isimleri cisimleri kesinlikle ama kesinlikle siyasi bi hareket içinde bulunamaz. Bunun akepeyle falan alakası yok boşuna sövüp durmayın bu yıllardır böyle. Ha akepeyimi destekliyorum hayır akepeye karşıyım ama bu dediğinle alakası yok mevzunun

EDİT:

Dediklerime inanmayanlar eşine dostuna sorabilirler memur tanıdıkları varsa.

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yerinde bir karar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mkların gücü böyle 3 kuruşa çalışan memurlara yeter.
    günde milyonlarca paylaşımda hakarete uğrayan taip bey hangi biriyle uğraşacak :F facebookuda mahkemeye versin kapattırsın! gt yermi :F 

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 2455 Toplam Mesaj: 13