Facebook"Ta Sayfa Kurmuş Arkadaş Var Mı? Onlara Sesleniyorum [Resimli Sunum]
-
Facebookta üyesi 1.000'leri geçmiş adminlere ve bilgili arkadaşlara sesleniyorum onlara bir sorum var. Banlamak istediğiniz kişiyi atıyorum 10.000 kişi arasından nasıl buluyosunuz? Facebook sitesi ÜYE ARA diye bir seçenek koymamıştır. Benimde 2.000 kişilik bir grubum var banlamak istiyorum bazı kişileri ama 2.000 kişi arasından bulamıyorum o kişiyi? Bana yardım edebilirmisiniz? Nerden yapıyoruz bu işi? Yardımınıza ihtiyacım var bilen arkadaşlar?
Bu sorumu resimlerle güçlendirmek istedim.
Örneğin benim açtığım grup bu emocumudur her ne b*ksa onlara tepki amacıyla açılmış bir gruptur. Türkçe'mizin önemini anlatmaya yönelik açılmış bir gruptur. Grubumuzda resimde kırmızı işaretlediğim kişinin profil resminde de görüldüğü gibi tamamen ters bir insan üye olmuştur.
Ben bu kişi banlamak istiyorum...

Evet yukarıdaki resimde gördünüz. BU KİŞİYE GICIK OLDUM parazitlik yapıyor banlamak istiyorum ama 2000 tane üye var. Tek tek aramaktan gözlerim ağrıdı işin garibide bulamıyosunda o kişiyi :)
Aşağıdaki resme bakınca anlayacaksınız. ÜYELERİN TÜMÜNÜ GÖR dediğimde böyle bir ekran geliyor. AMA YUKARISINDA SAĞINDA SOLUNDA ÜYE İSMİ YAZ ARA gibi bir kolaylık yok...
Ben bu üyeyi en kısa yoldan nasıl banlayabilirim? Bu sayfa işinde üyeler nereden nasıl banlanır?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....
Sayfayı yakından takip etmek isteyen arkadaşlar için link =
http://www.facebook.com/pages/Istanbul-Turkey/Galatasaray/82795302208?ref=mf#/pages/EY-OZENT-GENCLK-TTRE-VE-KENDNE-GEL-TURK-KULTURUNE-SAHP-CIK/31009875431?ref=ts
-
hocam sacma gelebilir ama CTRL + F yaparak ismi yazsan çıkmaz mı ? :)
-
ben denemıstım bı ara cıkmıyor ctrl + f ıle
-
ben deneidm ctrl+f yaptim cikti
-
Ben de oldu hocam.. ?
-
Üyeleri düzenleye gel. Sag üstte bir arama MOTORu çıkıyor. ordan ara bul
-
Hocam tümünü Gör Değilde 2.457 Hayran yazan yeri tıkla bi ordan arama zımbırtısı gelicekmi arkadaş listesinde öyle buluyorum çünkü birini bundada öyledir büyük ihtimal
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------
ben deneidm ctrl+f yaptim cikti
-----------------------------Usta arama çıkıyor ama 2.457 üye arasından o BANU CANBERK isimli kişi gelmiyor yani sayfada yer alan BANU CANBERK yazısını vurguluyor sadece...
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam tümünü Gör Değilde 2.457 Hayran yazan yeri tıkla bi ordan arama zımbırtısı gelicekmi arkadaş listesinde öyle buluyorum çünkü birini bundada öyledir büyük ihtimal
-----------------------------Yok usta TÜMÜNÜ GÖR dediğimdede yukarıdaki resimden geliyor, HAYRANLARA tıkladığımda da yukarıdaki resimden geliyor...
Facebook'ta tam amele harbiden yav. Adamlar küfür ediyo banlayamıyorum. ÜYeleri düzenleye nerden giriliyoki sistemde de yer almıyo :S
-
Lan bi şeyi beceremedin faydali :)) ugras kendin bulursun zaten su forumu facebook konularıyla mesgul etme yaw :))
-
yaşasın zalimler için CEhennemm :D luahahah