Facebook"Ta Sayfası Olanlar İçin Üye Banlama Yöntemi (Resimli Anlatım)
-
FAYDALI bırak bu faydasız işleri (::)
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Begendik, yorumunu pek beğenmedik açıkçası (::)
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------ahahahhaha (::)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------ahahahhaha (::)
-----------------------------Bir konu ne kadar sapar =) Teşekkürler ayrıca FAYDALI paylaşım için ... =)
+rep verem mi ? =)
-
CureShooT bunu yazdı:
--------------------------------Bir konu ne kadar sapar =) Teşekkürler ayrıca FAYDALI paylaşım için ... =)
+rep verem mi ? =)
-----------------------------Usta millet konularımı saptırıyo sonra ben cevap yazıyorum bu seferde yöneticilerden habire uyarı geliyo foruma pisliyorsun kefillik hakların alındı diye :D :D
Benim suçum yok cevap yazmayıncada ayıp olur biz büyüklerimizden böyle gördük :D
Kimseye cevap yazmayacağm kefillikte gitti diye inatlaşırken yine dayanamadım :d :d
-
FAYDALI bunu yazdı:
CureShooT bunu yazdı:
--------------------------------Bir konu ne kadar sapar =) Teşekkürler ayrıca FAYDALI paylaşım için ... =)
+rep verem mi ? =)
-----------------------------Usta millet konularımı saptırıyo sonra ben cevap yazıyorum bu seferde yöneticilerden habire uyarı geliyo foruma pisliyorsun kefillik hakların alındı diye :D :D
Benim suçum yok cevap yazmayıncada ayıp olur biz büyüklerimizden böyle gördük :D
Kimseye cevap yazmayacağm kefillikte gitti diye inatlaşırken yine dayanamadım :d :d
FAYDALI 7 senedir format atmadığın pc yi ne zaman getirecen tükana boş boş duruyoruz canımız sıkılıyor... :):)