Facebooktaki Atatürkçü Oluşuma !!
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Cehalete karşı birlik olmamız şart :) Hacım hiç mi ingilizce bilmiyorsun ya o kadar da kıbrısta okuyorsun
-----------------------------hoca hiç bakmadım ki :D adam çevirmiştir diye.
facebook shouldnt be a tool for ignorant provacation and insult against moral values of a nation.
yazabilrisiniz ..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
Cehalete karşı birlik olmamız şart :) Hacım hiç mi ingilizce bilmiyorsun ya o kadar da kıbrısta okuyorsun
facebook shouldnt be a tool for ignorant provacation and insult against moral values of a nation.
yazabilrisiniz ..
-----------------------------sana daha güvenmem :D:D başkası çevirsiN :)
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
yazabilrisiniz ..
-----------------------------sana daha güvenmem :D:D başkası çevirsiN :)
-----------------------------olm ikiside ben çevirmedim zatı :Dtöbe yarabbim.
Şerefsizlerin gruplarını kapatalım derken mark ustayı ulan bu Türklerin lideri kim seviyesine getirecektik mq.
-
o zaman herkese şikayet yazısını düzeltip birer mail daha gönderin... bu hatalı maillerin hepsi de silinsin buarada... olay fazla duyulmasın :D kapatmaya çalıştıklarımıza alay konusu olmayalım... şikayetleri bikez daha yaparız ... aynı yerden gelen şikayetler inceleyenlerin dikkatlerini çekerse ilk yazının hatalı olduğunuda anlarlar belki...bide bişi sorcam biz şikayet edyoz ya şimdi şikayet edilen gruba facebook tarafından şikayet gerekçesi hakkında bilgi verilyomu...
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------o zaman herkese şikayet yazısını düzeltip birer mail daha gönderin... bu hatalı maillerin hepsi de silinsin buarada... olay fazla duyulmasın :D kapatmaya çalıştıklarımıza alay konusu olmayalım... şikayetleri bikez daha yaparız ... aynı yerden gelen şikayetler inceleyenlerin dikkatlerini çekerse ilk yazının hatalı olduğunuda anlarlar belki...bide bişi sorcam biz şikayet edyoz ya şimdi şikayet edilen gruba facebook tarafından şikayet gerekçesi hakkında bilgi verilyomu...
-----------------------------Bilmem , bence verilmiyodur . Sonuçta grubun amacı direkt olark belli.. Şakıdanak kapatması gerekiyor.
-
bana google translate'i savunan bi mürid kardeşimiz vardı bu konuya bi baksa keşke..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93175 -
http://www.facebook.com/pages/eyh-Said/89083648566
bu döneğin hesabını kapatmak gerek.
-
o6u2 bunu yazdı:
bana google translate'i savunan bi mürid kardeşimiz vardı bu konuya bi baksa keşke..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93175
-----------------------------hoca asla tam çevirmiyor.zaten zor gibi tüm yazıyı çevirmesi sözlük olarak on numara ama :D
------
http://www.facebook.com/pages/eyh-Said/89083648566
Yukarıdaki linke yüklenelim doğru.
-
bu gruplardaki elemanların yarısı Atatürkçü heralde tartışmak içün üye olmuşlar:D töbe töbe ulen ayar ediyorlar beni katil olaceyim..
-
nihat bunu yazdı:
bu gruplardaki elemanların yarısı Atatürkçü heralde tartışmak içün üye olmuşlar:D töbe töbe ulen ayar ediyorlar beni katil olaceyim..
-----------------------------hocam genlde gruplar şöyle oluyor ;
Atatürkçüler buraya, hadi toplanalım Atatürkçü ve milliyetçiler vs..
Sonra atıyorum 1000 üye oldu pat iş farklılaşıyor.İsmi değiştiriyorlar.Sornasında da bi ton adam geliyor sırf tartışmak için gruba üye oluyor.
Hayır eninde sonudna banada yaptıracaklar böyle grup olacağı o.Tam ters şekilde onların değr verdiği şeylere laf söyleyen bir grup açıcam, küfür eden.Bakalım hoşlarına gidecek mi.
Fakat bana yakışmaz.