Facebook'tan Gelen Bir Mesaj
-
Facebook Paltalk ile Birleseceginden DOLAYI Kullanıcılarımızın
Guncelleme Yapması Gerekmektedir.
Hesabınızın Facebook tarafından KAPATILMAMASI için 24 Saat icinde
ASAGIDAKi LiNKTEN HESABINIZI ONAYLAYIN AKSi TAKTiRDE HESABINIZ KAPATILACAKTIR.
http://www.facebook-activision.somee.com/
Facebook™ Securîty AdmînstratorAz önce bu mesajı aldım. Facebookta çok fazla online olmam ve çok fazla kişi listesinede sahip değilim. Profilimi nerden bulup bu mesajı atmışlar merakta ediyorum. Merakımı sktr et. Yahu nedir bu eziklik bunu neden yaparsınız ? hangi akla hizmet yaparsınız anlamıyorum. Bu profilleri alınca ki çok kişinin profilleri alıcağınıza eminim elinize ne geçicek acaba ? heykırmı oldum zannedeceksiniz egolarınızımı tatmin edeceksiniz? O sayfanın kaynak koduna hiç baktınızmı maili değiştirmek haricinde. Hangi dilde yazılmış onu biliyormusunuz ? terbiyesiz ezikler. Attıkları mesajı ve profili şikayet ettim. Şuanda o hesaba giremiyorum. Hemen banlanmış olma ihtimalleri varmı acaba ? Birde aldıkları free hostla ilgili bişeyler yapılabilirmi ? Bunları hack sitesine yazmamda ayrı bi konu ama böyle eziklikleri görünce dayanamıyorum.
-
denyocuları görelim bakalım
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
denyocuları görelim bakalım
-----------------------------koptum ^.^
edit: script yolla da dalalım hocam
-
şerefsizler hep bir anda türüyor galiba biride bana çakma garanti.com maili göndermiş akıllarınca şifremi alıcaklar.
Bişey aldılar ama şifrem değil tabi :) Büyük hayal kırıklığına uğrucaklar :p
-
Ulan paraya kıyıp bı host alaymış 'somee.com' yarıldım :F :F :F
-
hacı linki tıkla açıla npencereden
paranız@olsundaadamgibihostalın.com
pass da : ananayedir yaz çık :D
-
millet de bi şifre çalma merakı war anlamadım şifremi küfürlü yapıcam ,))
-
somee :D
-
Bi arkadaşım sırf zevkine bu tür kişiler hakkında yasal işlem başlatıyor. Ona havale ettim :)
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
Bi arkadaşım sırf zevkine bu tür kişiler hakkında yasal işlem başlatıyor. Ona havale ettim :)
-----------------------------elin deymişken şu pezevengi de şikayet ettiriver.
-
operam benim biricik sevgilim söyle senden başka neyim var benim :)
Fraud Warning
http://213.190.162.250/sube.garanti.com.tr/isube/
The page you are trying to open has been reported as fraudulent. It will likely attempt to trick you into sharing personal or financial information. Opera Software strongly discourages visiting this page.