folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Face'e Foto Yüklerken Sorun Yaşıyorum

Face'e Foto Yüklerken Sorun Yaşıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler..faceye foto atmaya çalışıyorum yarım saattir..10 fotoğraf ekleyecem fakat bu 10 fotodan sadece 4 ü yükleniyor geriye kalanında hata veriyor hata aynen şu

Yüklemenin başarısız olduğunu bildirdiğimiz için üzgünüz. Lütfen daha sonra tekrar dene.
    We're having trouble uploading _DSC1938.jpg. Make sure you are connected to the internet
    bu hatadan nasıl kurtulabilirim ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir tarayıcın ne ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

chrom.daha önce yüzlerce foto yükledim..ama bu bi kac fotoyu özellikle yüklemio

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

chrom.daha önce yüzlerce foto yükledim..ama bu bi kac fotoyu özellikle yüklemio

Nereni çektin :| ben bikere burnumu çekip yolladım kabul etmedi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    aklıma gelen ihtimalleri söylüyorum resmin uzantısı boyutu büyük olabilir tek tek bi dene akılma gelenler bunlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:
    aklıma gelen ihtimalleri söylüyorum resmin uzantısı boyutu büyük olabilir tek tek bi dene akılma gelenler bunlar

resmin boyutu 1.27.bu 1.27 yi yükleyemiorm 1.57 yi yükleyebiliorm..manzara fotoları..bunun baska bi yolu yok mu ? bağlantı hatası diyor ama sadece o fotolarda mı bağlantı hatası oluyor yani..öle sey olmazda..deli etti beni

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    sadece o fotolarda sorun çıkarıyorsa demekki o fotolarda vardır bi sorun boyutları çok yüksekse küçült biraz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

cinsel içerik varsa, fotoların hexinde tehlike içerebilecek birşey varsa veya boyutu yüksekse sorun çıkarabiliyor. isminden de olabilir tabi. yapabileceğin tek şey başka tarayıcı ile denemek.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

cinsel içerik varsa, fotoların hexinde tehlike içerebilecek birşey varsa veya boyutu yüksekse sorun çıkarabiliyor. isminden de olabilir tabi. yapabileceğin tek şey başka tarayıcı ile denemek.

ie ile denedim onlada aynı sorun..halende geçmedi..fotoların içeriğiyle oynayacam artk baska cagresi yok sanırım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sorunu bir bakıma hallettim diyebilirim.photoshopta acıp resmi kırptım..1. küsürlük resmi 999mb a düşürdüm attı.sonraki resimde 2.50 idi 2.20 ye düştü onuda yükledi.madem 2.20 yi yükleyebiliorsun 1.40 ı fln neden yüklemio deli etti face..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

sorunu bir bakıma hallettim diyebilirim.photoshopta acıp resmi kırptım..1. küsürlük resmi 999mb a düşürdüm attı.sonraki resimde 2.50 idi 2.20 ye düştü onuda yükledi.madem 2.20 yi yükleyebiliorsun 1.40 ı fln neden yüklemio deli etti face..

Naz yapmış anlaşılan :)

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 2733 Toplam Mesaj: 12