Face'e Foto Yüklerken Sorun Yaşıyorum
-
slm müridler..faceye foto atmaya çalışıyorum yarım saattir..10 fotoğraf ekleyecem fakat bu 10 fotodan sadece 4 ü yükleniyor geriye kalanında hata veriyor hata aynen şu
Yüklemenin başarısız olduğunu bildirdiğimiz için üzgünüz. Lütfen daha sonra tekrar dene.We're having trouble uploading _DSC1938.jpg. Make sure you are connected to the internetbu hatadan nasıl kurtulabilirim ? -
tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir tarayıcın ne ?
-
chrom.daha önce yüzlerce foto yükledim..ama bu bi kac fotoyu özellikle yüklemio
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------chrom.daha önce yüzlerce foto yükledim..ama bu bi kac fotoyu özellikle yüklemio
-----------------------------Nereni çektin :| ben bikere burnumu çekip yolladım kabul etmedi.
-
aklıma gelen ihtimalleri söylüyorum resmin uzantısı boyutu büyük olabilir tek tek bi dene akılma gelenler bunlar
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
aklıma gelen ihtimalleri söylüyorum resmin uzantısı boyutu büyük olabilir tek tek bi dene akılma gelenler bunlar
-----------------------------resmin boyutu 1.27.bu 1.27 yi yükleyemiorm 1.57 yi yükleyebiliorm..manzara fotoları..bunun baska bi yolu yok mu ? bağlantı hatası diyor ama sadece o fotolarda mı bağlantı hatası oluyor yani..öle sey olmazda..deli etti beni
-
sadece o fotolarda sorun çıkarıyorsa demekki o fotolarda vardır bi sorun boyutları çok yüksekse küçült biraz
-
cinsel içerik varsa, fotoların hexinde tehlike içerebilecek birşey varsa veya boyutu yüksekse sorun çıkarabiliyor. isminden de olabilir tabi. yapabileceğin tek şey başka tarayıcı ile denemek.
-
Buremba bunu yazdı:
cinsel içerik varsa, fotoların hexinde tehlike içerebilecek birşey varsa veya boyutu yüksekse sorun çıkarabiliyor. isminden de olabilir tabi. yapabileceğin tek şey başka tarayıcı ile denemek.
-----------------------------ie ile denedim onlada aynı sorun..halende geçmedi..fotoların içeriğiyle oynayacam artk baska cagresi yok sanırım..
-
sorunu bir bakıma hallettim diyebilirim.photoshopta acıp resmi kırptım..1. küsürlük resmi 999mb a düşürdüm attı.sonraki resimde 2.50 idi 2.20 ye düştü onuda yükledi.madem 2.20 yi yükleyebiliorsun 1.40 ı fln neden yüklemio deli etti face..
-
Ekerci bunu yazdı:
sorunu bir bakıma hallettim diyebilirim.photoshopta acıp resmi kırptım..1. küsürlük resmi 999mb a düşürdüm attı.sonraki resimde 2.50 idi 2.20 ye düştü onuda yükledi.madem 2.20 yi yükleyebiliorsun 1.40 ı fln neden yüklemio deli etti face..
-----------------------------Naz yapmış anlaşılan :)