Fairy Tail Tüm Bölümler (Anime)
-
30-40 bölümünü indirmiştim anime daha 60lardayken ama çok gaysi gelmişti ilk bölüm. izlemeden silmiştim.
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
devam eden yeni seriye başlayasım yok :W
op ve bleach'ın derdi yetiyor zaten
op 4 bölümdür göt kadar ada da tayfa toplanacak daha sözde korkum o ki tayfa toplanana kadar 20 bölüm geçmesi her biri diğerine 100 metre uzakta :W
-----------------------------oha bleach filler a girdiği zamanlarda ilk bikaç bölümünü izlemiştim one peach in eleman tayfa topluyordu şimdi 400 500 lü bölümlerde olması gerek hala tayfamı topluyor lan bu eleman. olm bu adam tayfa bulamazlan bugidişle ben size söyliyim
-----------------------------yuh lan daha neler adam topladı tayfayı hatta gelmiş geçmiş en büyük savaşın ortasına atladı luffy :F
şimdi en korkulan yeni tayfa 'çaylaklardan'
manga yazarı 'oda' 1000. bölümde bitirecem demişti mangaya bakarsak yaklaşık 300 hafta daha devam eder ki buda 6-7 yıl yapar :F
-
up
-
Hocam One Piece'in üstüne anime tanımam. Baştan sona izleyipte beğenmedim diyen adam gitsin dest'i izdivaç izlesin.
Fairy Tail çok güzel bir anime. Tabi bu animeden neyin beklendiğine göre değişir. Karakterlerin çizimleri olsun espriler olsun gayet guzel fakat Fairy Tailde - Bleachteki Aizen olayı One Piece'teki Korsanlar Kralı olayı gibi geniş bir konuya ihtiyaç vardı. Sanırım onuda daha yeni oturttular. Bi anime hakkında yorum yapmak için baştan sona yayınlanmış tüm bölümleri izlemek gerekiyor. One Piece başladığımda bleach yada naruto fillera gırmıstı. Heryerde en çok izlenen anime olduğundan basladım kasa kasa 3 bolum ızledım bune lan dedım. 1 ay sonra 2-3 bolum daha ızledım dahada denemem dedım. Sonra ısten cıktım depresıf moda baglamısım ne bulsam ızlıyorum ızlıyım lan dedım 30'dan sonra koptu gıttı
-
hocam linkler kırılmış ): 86 dan sonrasını uploadlayabilir misiniz?
-
belki fairy tail izlemek isteyenlere ön ayak oluruz