folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Fake Maili Karşı Tarafa Nasıl Göndeririz

Fake Maili Karşı Tarafa Nasıl Göndeririz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    örnek olarak http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40477&sayfa=1#353047 bu konuya bi göz at you_Alone_21 isimli arkadaşın başına neler gelmiş :) hmtl olarak karşıki tarafa atman en mantıklıs

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByMuratAy
    ByMuratAy's avatar
    Erkek

yok dostum çoğu kişi yemiyo artık

geçen birisine fake attım yanıt mail geldi açtım baktım fake yi gönderdiğim kişinin mail adresi ve şifresi yerine küfür geldi

zuhahaha

Rakı Sarhoş Etmez ehehe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    bizde isko gibi sitenin kodlarının arasına java trojanmı sıkıştırsak ne yapsak :)

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    tamam da durumumuzun o arkadaşla uyuştuğunu hiç sanmıyorum o alakasız bi konuya damdan düşer gibi atlamış ben kendime msn bölümünde topic açtım ayrıca chat yapıyomuş gibi sorduğumu da sanmıyorum ????? ne alakamız var onla ???
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    önce kendine bi anonim mail atabileceğin bi program bul sonra onun içerisine html kodlarını atıp yolla şu durumda yapabileceğin en mantıklı şey bence bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    tamam teşekkürler...
Toplam Hit: 13715 Toplam Mesaj: 27